||| Tercari² |||

Wednesday, November 11, 2009

Lagi-lagi Kisah NUFFNANG!!!



Semenjak dua menjak (a.k.a. 2 3 minggu) nih Pojie rajin sangat² buat blogwalking nih especially kalau ada orang yang singgah dan tinggalkan mesej pada shoutbox Pojie tuh memang Pojie akan singgah balik. Lebih² lagi kalau orang tuh ada cakap yang dia klik² nuff Pojie, oii dengan sepantas kilat Pojie akan membuat lawatan muhibah sambil membalas klik nuff di blog orang tuh plak! Boleh dikatakan yang Pojie sekarang dah ketagih klik natang nih tau! Macam cool! (Kan Pojie cakap, lagi² kisah nuff kan. Xsudah² Pojie borak pasal natang nih! Hahah!)

Kawan², nasihat Pojie bila Pojie klik nuff kamu tuh, sudi² la klik nuff Pojie yer. Sampai la ada sorang hamba Allah nih ajar cara nak buat statik nuff pada blog. Cool! So, nuff Pojie nih akan sentiasa terpapar di ruangan sebelah kanan PoJiePooH nih. Korang perasan x?? Xperasan alamatnya 3 Jumaat lagi yer, sila buat persiapan. Wakakaka! Nak tau macam mana nak buat statik nuff tuh?? Meh [KLIK] sini. So, pasnih senang la nuff tuh muncul depan mata korang, just klik jer tau!

Terima Kasih!!!

Love,

12 bicara yang baik hati...:

Cik aiNa said... Reply To This Comment

bagus pojie..teruskan usaha oke.

sI tEDI said... Reply To This Comment

orang memberi kita menerima..

lepas tu jgn lupa membalas balik kebaikan orang..


ekekekek

pojie..

kalau jenis yg klik x beritahu macam mana?

kata org.. bila tgk kanan memebri.. tangan kiri x perlu tahu...

he he he

atty's said... Reply To This Comment

salam pojie..kty kalo dtg melawat dan tinggal jejak ..maknanya kty ade klik iklan..

tq utk pojie jugak...rajin dtg blog kty ye..thanks dear..

Preppy Guy said... Reply To This Comment

If not for ur post,i dont even know what is that...i pon thau my fren ada wat income dari nuff2...best kan...

xoxo

Preppy Guy

Preppy Guy said... Reply To This Comment

If not for ur post,i dont even know what is that...i pon thau my fren ada wat income dari nuff2...best kan...

xoxo

Preppy Guy

mAr@ZiEy said... Reply To This Comment

pojie mmg cool..baru bercadang nak cari that tutorial..hehe..TQ

momguess said... Reply To This Comment

thnks for d info
meh kite click2

joegrimjow said... Reply To This Comment

klik nuffnang poojie
;-)

Mr.Homosapiensz said... Reply To This Comment

teruskan usaha murni gigih anda..ahaks!

D.O.U.B.L.E...S said... Reply To This Comment

ooo ya ke..?

~mama aiman~ said... Reply To This Comment

tak faham apa yg nak diklikkan.. dah klik, baru join 2 hari lepas, tengok dalam akaun baru ada RM0.25, still tak faham, nak kena buat apa sebenarnya.. boleh en pojie detailkan??

i.z.m.a said... Reply To This Comment

thanks for the info..