||| Tercari² |||

Wednesday, April 1, 2009

||| ApRiL |||

Erm, masuk bulan April dah. Bulan keramat buat Pojie dan family. Sbb apa? Bukan sebab April Fool ok. Tp ini bulan anniversary Mak & Abah. Sehari pastu besday Pojie plak (special kan). Then 27hb besday adik last Pojie, Wanie. Buat kwn² yg lahir pada bulan April nih, Happy Birthday in advance Pojie ucapkan. Wish all ur dreams come true. Nih ada plak kajian pasal personaliti insan di bulan April. Katanyer hasil dari penyelidikan Dato' Dr. Fadzilah Hj. Kamsah. Jom layan..

* Sangat aktif dan dinamik.
* Cepat bertindak membuat keputusan tetapi cepat menyesal.
* Sangat menarik dan pandai menjaga diri.
* Punya daya mental yang sangat kuat.
* Suka diberi perhatian.
* Sangat diplomatik (pandai memujuk ).
* Berkawan dan pandai menyelesaikan masalah orang.
* Sangat berani dan tiada perasaan takut.
* Suka perkara yang mencabar, pengasih, penyayang, sopan santun dan pemurah.
* Emosi cepat terusik.
* Cuba kawal perasaan.
* Kecenderungan bersifat pendendam.
* Agresif dan kelam kabut dalam membuat keputusan.
* Kuat daya ingatan.
* Gerak hati yang sangat kuat.
* Pandai mendorong diri sendiri dan memotivasikan orang lain.
* Berpenyakit disekitar kepala dan dada.
* Sangat cemburu dan terlalu cemburu

Macam² perangai Pojie nih. Bwarna-warni kan! So bg saper yg mengenali Pojie, korang rasa² la kan, btol x sumer tuh ada pd Pojie? Pd Pojie plak 99% adalah sgt tepat ngan diri Pojie. Harap kalian paham ngan diri Pojie pasnih. Mana yg negatif tuh tegur² la yer, insyaAllah akan Pojie ubah kpd yg positif, mana yg dh sedia positif tuh Pojie akan cuba maintain. Semoga kalian tetap menyayangi Pojie seadanya. Love you! Mmuah!!!

Love,

4 bicara yang baik hati...:

rizz said... Reply To This Comment

Suka perkara yang mencabar, pengasih, penyayang, sopan santun dan pemurah.

---> ciri2 kwan yg baik! syg kamooo:p

hezesuze said... Reply To This Comment

Berpenyakit disekitar kepala dan dada...

wakwakwakwak...ade kurap ke?????

pepun akk sayanggggggg jugak same pojie...

afif said... Reply To This Comment

harap tahun ni bertambh kenikmatan hidup,personality yg lbh hebat dan lebih cerialah hidup anda.

||| PöJìé PööH ||| said... Reply To This Comment

Buat Kak Suze dan Rizz,
sayang Kamu jugak!

To Afif;
TQ²..