||| Tercari² |||

Thursday, April 16, 2009

Pojie MARAH!!! Pojie SENTAP!!!



Pojie kuat sentap?!! Yes I am!!! Dan sifat sentap nih la membezakan Pojie ngan org² lain! Sbb sentap nih la Pojie nk dapatkan perhatian dan kasih syg dari sumer org sekeliling Pojie tmasuk kwn². Sbb sentap nih la menunjukkan betapa Pojie syg kat korang sumer! Tp sentap Pojie btempat, sentap Pojie cuma sesaat (or sehari) jer. Esok pagi sure ok blk. Jadi kwn² Pojie pls paham. Klo trasa tuh (xkisah la korang bsalah atau tidak), jgn sibuk² nk membidas kenyataanku dgn kata² lain selain pkataan "MAAF", krn ia kelak mengeruhkan keadaan.

Maafkan Pojie. Buat saper² yg trasa Pojie tuh harap paham. Kita hidup bkawan kene la hormat org lain gak. Kdg² klo kwn nk bgurau tuh jgn la sokmo trasa. Bkwn la ngan lembu klo mcm tuh! Jgn anggap diri tuh DIVA sgt. Org menyampah. Bukan Pojie sorg jer, org lain pun sama. Pojie pun ada hak dan sbb utk sentap, dan itupun skjp jer, so jgn nk sambung ksentapan Pojie tuh ok! Pojie xsuker! Klo buahati Pojie yg over Pojie rasa nk tampor apatah lagi org lain. So beringat sket. Pojie pun ada ego Pojie sndiri, tp xsalah klo Pojie trunkan ego tuh utk meminta maaf, knp korang xboleh??! Maaf skali lagi..

P/S: Nih 1 lg kes sentap. Pojie tgh sentap ngan kwn² masa study. Dulu bjanji nk slalu contact², nk gathering, kawen jemput sgala. Propa sgt! Nih tup² dgr² cter dah nk kawen, Pojie ketua kelas (yg popular) tetap dlupakan. Paling haru ble dh beranak pinak. Ok fine! Pojie nk kawen kat oversea mcm Maya Karin la mcm nih! Nak majuk!!!

Love,


7 bicara yang baik hati...:

rizz said... Reply To This Comment

alolooo tiannya kat diye!! tu la sedey kan bile mber nak kawen tp lupa nk invite kite huk2

Duke Luce Dell'amore said... Reply To This Comment

kawen kt oversea??
nek pandai brenang tak??tatot karam plak klu kawen kat atas laut tu..huahuahua...

wAtashiwa Nemo-cHan said... Reply To This Comment

nemo memahami....
kn nemo pernah melaluinya...
kita senaseb....

hezesuze said... Reply To This Comment

alamak!! time 1st time jumpe tu ada pojie sentap tak ngan pangai sis???

ermmm rasenye xde kan...coz sis hepi dpt jumpa pojie...

||| PöJìé PööH ||| said... Reply To This Comment

hahahah..
jgn risau sumer..
klo rasa² Pojie ok ngan korang means ok la..
tp payahnyer klo ada org yg xsedar diri..

Hotmama said... Reply To This Comment

ala,tak best lah sentap2 ni.relaks okay.

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said... Reply To This Comment

sabau lah pojie pooh ku yang tomei... normal lah tue...