||| Tercari² |||

Thursday, April 2, 2009

:: My Appreciation ::


Motip?!! Sajer nk express my appreciation towards to "someone". From now on Pojie panggil dia AFH la. Cuba teka akronim nama apa nih? Hehehe. So nih la cara Pojie simpan apa² nukilan yg Pojie dapat dari kwn² dan Pojie sendiri. So jgn la ckp Pojie nk show off. Xbaik tau! Cuma Pojie bangga ada org² dan kwn² yg sayang dan hargai Pojie. I'm really appreciate that. TQ once more :)

Love,

6 bicara yang baik hati...:

rizz said... Reply To This Comment

wahh so sweet lah hehe!!

oyen said... Reply To This Comment

awww..
dat is soooo sweet!!
hurm. tadek org pn bg i poem cenggitu.
huk!

Cyberwira said... Reply To This Comment

Betul tu pojoie..yang penting apa yg kita buat tu kadang2 tak leh nak puaskan hati semua org lain..jd sesiapa yg boleh terima...kita alu-alukan.

hezesuze said... Reply To This Comment

till now masih tuggu hubby akk bg kate2 camtu...hampehhhh!!!

mmg dpt hubby yg xromantik gtew tp ganazzzzzz!!! hehehehe

Hazwan Hassan said... Reply To This Comment

u r so lucky coz ader kwn2 yg bagi cam tu(kwn ke??huhuhu)....
any way, die dah tnjukn appreciation die kat pojie..so its ur turn..muahahaa..
gud luck fren!!

afif said... Reply To This Comment

yam tuan buru belangkas,
tiramlah jua jadi santapan,
sindir tuan berseru ringkas,
karamlah hamba tujuh lautan,