||| Tercari² |||

Monday, April 27, 2009

Dinner @ Kg. Baru feat. Jay Shaquan


Jay & Zull.. Saper lagi cute??


Senyum² sambil cuci mata. Hehehe..

Semalam Pojie rasa cam ngidam jer nk makan kat Kg. Baru. Sana kan syurga makanan kat KL nih. Ckp nk makan apa sumer ada. Cuma pork jer xde kot sbb majority Melayu kat situ. Pojie nih bkira² ngan Zull, nak makan bubur nasi ker chicken chop?! Last² decide makan chicken chop, itu pun pas Pojie teringat ada 1 kedai, dekorasi dia ala² kat penambang, siap ada tali kapal n kepala kapal (sebagai kaunter) kat situ. Ntah apa nama lupa plak. Mmg cosy. Menu dia pun mmg not bad, tp yg beriya sgt nk makan kat sini bukan apa, sbb Pojie perhatikan dri dulu lagi crew² dia baik yg pelayan mahupun kat kaunter dan dapur, sumer yummy!! Cuci mata sgt² tau! Hehehe. Gatai huh! Ini pun pas berkurun gak Pojie nk ingatkan kembali tempat nih, pusing² keliling Kg. Baru, finally ketemu. Since ada sorg member baik Pojie n Zull stay kat area situ, so kami contact² la dia ajak join. Budak cute tuh nama dia Jay Shaquan (bukan nama sebenar). Keje kat Banana Republic. Geram n jeles tgok budak nih. Badan maintain jer kurus, muka ploless! Mencik! Dah setahun lebih jugak bkawan ngan dia nih, kenal dari Arez.

So apa yg kami makan? Spaghetti, chicken chop maryland ngan blackpepper beefsteak. Yummy! Sedap sungguh menjamu selera di sini sambil menjamu mata. Huhuhu. Xsempat nk amik pic byk² sbb suasana dia kelam² ala² romatik gituh! Nk pose depan restoran plak tlupa sbb kelam kabut mau pergi tgok Teater patung Kertas 2 pastu. Nantikan di entri yg sterusnya ya...


Blackpepper Beefsteak. Sedapp!

Love,


5 bicara yang baik hati...:

rizz said... Reply To This Comment

heheheh ingt pojie lelepak kat chops n gril ekek lme gak x p kg bru:p

Hezesuze said... Reply To This Comment

btambah2 bulat ler adik aku sorang ni...hehehe

p/s bila ler ang nak banje akk ek???larikkkkkkkkkkkkkkkk

Eazy Izzuddin said... Reply To This Comment

sedap beefsteak 2...
hehe
btul kate kak heze..
bertmbh bulat..
xD

Kak Senduk said... Reply To This Comment

hey pojie akak nak tanya ni...kawan ko yang si jay ni macam akak kenal lah..akak rase dulu dia pernah datang puchong umah akak tau..dia tido umah akak..kalau x silap le...

Eizan Emirza said... Reply To This Comment

lainnya rupa jay.windu sgt kat dia.
lama x jumpa dia....

makan hati x dpt tgk PATUNG KERTAS 2....