||| Tercari² |||

Friday, April 10, 2009

:: Happy Anniversary ::



I just wanna wish HAPPY ANNIVERSARY for my best lady and best man in the world which is my MAK dan ABAH. Tahniah!! Pejam celik dah 26 tahun juga keluarga kita terbina, sgt kukuh dan sgt bahagia. Thanks for giving me n adik² kebahagiaan dan kasih sayang ini. Walau sekuat mana ribut taufan dan badai yg melanda, kita tetap sehati sejiwa menguatkan semangat menanganinya. Along doakan semoga kebahagiaan ini kekal hingga ke syurga. ALONG SAYANG MAK! ALONG SAYANG ABAH! ALONG SAYANG SUMER!! Mmuahhh!!!


Encik Abdullah dan Puan Ramlah bersama anak²;
Hisam, Wanie, Syafiq dan Faizul (tiada dalam gambar Farid & Fauzi)


Love,


10 bicara yang baik hati...:

adie_kun said... Reply To This Comment

Alhamdulillah..

Selamat Ulang Tahun Buat Mak, Ayah pojie..

semoga akan berkekalan sehingga akhirnya ek...

InsyaAllah...
semoga keluarga pojie sentiasa penuh dengan kebahagiaan dan kegembiraan...

Amin..

(^_^)V

rizz said... Reply To This Comment

wah hepi aniversary..ala nape pojie xde dlm gmbo lak hehehe

hezesuze said... Reply To This Comment

wah keluarga bahagia gtew...adik wanie tu soooo cuteee...

ha'ah...gambo ang xde plak lam ni...adakah ang yg tkang amik gambo tu???huhuhuhuh

Eazy Izzuddin said... Reply To This Comment

Selamat Ulang Tahun...

Semoge berkekalan...

=)

Anonymous said... Reply To This Comment

Lama tak jumpe Bang Dollah n Kak Melah
nnt kem salam kat dey ol ye

XEN

lea said... Reply To This Comment

pojiepOoh...
suke sama kartun pOoh ker??

Corey said... Reply To This Comment

I too would like to wish happy anniversary to your beloved Mak and Abah.
I doakan semoga kasih sayang yang terbina kekal abadi.

Rhuddy said... Reply To This Comment

ermm syukur ko pojie dpt family mcm tu.....aku doakan ko selamat g genting wokey.jgn lupa amik pic artis manyak2 heeheheheh

afif farid said... Reply To This Comment

Tahniah to ayahanda dan bonda abg pojie,semoga kasih mereka sampai ke syurga hendaknya.amen

Remy.com said... Reply To This Comment

happy anniversary yg ke 26 utk mak ayak pojie...

very the huppy family...