||| Tercari² |||

Wednesday, April 8, 2009

Panggilan Hangit by El-Zaffril. Arggghhhh!!!


Semalam kan, Pojie tgh drive pas balik keje n amik Zull kat MV. Masuk jer kat Jalan Klang Lama, tetiba hp Pojie bbunyi lagu Aku Stacy (my default ringtone ler..), terpapar nama El-Zaffril Pokemon. Angkat jela, tetiber dgr la suara sedih sedan menangis bagai di hujung talian. Pojie dah start risau. Siap ckp Pojie dah stop kete kat tepi jalan. Dah start nak nangis nih (xleh tgok org nangis). Plak tuh sebut nama Wanie. Lagi la risau. Sbb Pojie tau Wanie tuh mcm² penyakit, dah sampai ajal ker (choyy!!), terus la Pojie park kete kat tepi jalan then try to salvage him ckp apa masalah smpai dia nangis² tuh. Pastu dia ckp, "Pojie dah kene panggilan hangit..!". Pojie masih blur². Pastu dia ulang lagi mende yg sama n apa reaksi Pojie? Arrrgggghh!!!! Menjerit la..


Pesanan buat El-Zaffril, jaga kau!! Ko senyum² eh! Pojie akan bergabung tenaga ngan Remy n Wanie utk balas dendam kene kan kamu pasnih! Siap eh! Jaga kaooo!!!

Love,

12 bicara yang baik hati...:

piKOk said... Reply To This Comment

ops!
cian pojie..terkena..
sbr..sbr..hehe

rizz said... Reply To This Comment

muahahahh..sian pojie kena prankk

hezesuze said... Reply To This Comment

hahaha terkena pgilan hangit kekdahnye ek...sib baik bkn dari hotfm...hehehe

Eazy Izzuddin said... Reply To This Comment

ekeke..
sian die..
xD

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said... Reply To This Comment

wakakak kalau kena dari hotfm harusssss glamer gitew wakakak

Anak Pendang Sekeluarga said... Reply To This Comment

"Dan orang-orang yang beriman dan berhijrah serta berjihad pada jalan Allah (untuk membela Islam) dan orang-orang (Ansar) yang memberi tempat kediaman dan pertolongan (kepada orang-orang Islam yang berhijrah itu), merekalah orang-orang yang beriman dengan sebenar-benarnya. Mereka beroleh keampunan dan limpah kurnia yang mulia." (Al-Anfaal 8:74)

Salam ziarah dari saya,,blog yang menarik ,jemput muzakarah di blog saya....dan jadikan blog saya sebagai rakan anda..tq

Hazwan Hassan said... Reply To This Comment

ala....cian nye pojie dah kne "get punked"....huhu..sure pojie time tu serius gak kn?? alih2 kene panggilan hangit...huhuhu
tak pe, truskan usaha blas dendem pojie... :P

El-Zaffril said... Reply To This Comment

Seronok juga mengenakan panggilan hangit... seronok bangat la kiranya...

Well... itu akan membuat pojie ingat kat kawan dia yang sangat nakal ini selama-lamanya...

Cik AniS GalaxY said... Reply To This Comment

siannya pojie...
nsb baik anis x terkena
mlm td hp dah silent b4 tido...hehehe

Corey said... Reply To This Comment

ekeke kesian.. sib baik x layan sambil drive..klu terbabas mau x real hangit jadinye

Rhuddy said... Reply To This Comment

Adoiiiiii hangit mcm bau kentut aku dekat blog corey tak??? wakakakaka.......mesti hangit tengit mengit kan hahahaaha

Rhuddy said... Reply To This Comment

Adoiiiiii hangit mcm bau kentut aku dekat blog corey tak??? wakakakaka.......mesti hangit tengit mengit kan hahahaaha