||| Tercari² |||

Saturday, April 25, 2009

Anti Malingsia..? WTF!!!



Pojie dapat informasi nih dari sorg rakan chat Poji di YM, berkenaan dgn masyarakat seberang - Indonesia yg xsudah² memuat konfrontasi towards our country, Malaysia. Ntah apa² la depa nih. Dah xde keje. Xmalu, idup merempat kat negara kita, lagi nk kutuk². Blah la blk negara sndiri klo macam tuh. Xde isu bikin isu. Xsudah² la org benci negara kita nih. Klo Filipina plak xsudah² ngutuk artis Malaysia. Yg slalu kene hentam opkos Dato' Siti Nurhaliza dan Syafinaz. Ala pada Pojie la kan, depa nih jeles tgok kedamaian kita. Sengaja menunjukkan kebodohan dan sifat racist mereka kan. So apa yg boleh Pojie katakan - WHATEVER, ada aku kesahh??!!

www.myspace.com/pasukanantimalingsia

Love,

7 bicara yang baik hati...:

AiZouL tHe aBg keChiK... said... Reply To This Comment

yer btul tu pojie
org2 indon kat sini dah mcm negra dia sndri..
klu gi klang tu dah mcm kat surabaya je aku rasa..
x slesa la..
nyampah aku..
menci2..

piKOk said... Reply To This Comment

napela dorang xsuker sgt ngn Malaysia..
pdhl cari rezeki kat Msia jugak!!

Remy.com said... Reply To This Comment

pojie,
kisah ni da setahun tau...

indon sial...

indon sengal...

cri rezeki kat malaysia, nk mengutuk negara kiter yg maju dari dia plak...

tampo kang setiap org indonsial yg remy jumpa kat klang tu kang baru tau saper remy ni...

hidup malaysiaku tercinta...
mampos ko indon, bau, jongang dan sebagainya...

rizz said... Reply To This Comment

rizz da ade bce artikel tuh geramm gilerrrr siott grrr

ArEzO said... Reply To This Comment

FUCK indon..
malaysia cm tlg anjing yg tersepit jew...

mu_iz said... Reply To This Comment

tuh ar..
ntah pape ntah..
konon serumpun (kekdahnyer..)
tp dok ngutuk2 kite..
motip sgt..

neway, proud to be malaysian..

p/s: nseb bek xdpt join PLKN, klu x, harus jd barisan depan kombat nti.. (ader kne mngene ke..) huhu..

||| PöJìé PööH ||| said... Reply To This Comment

Apa kata masing² klo jumpa Indon pas nih, xkisah la dia tu kotraktor ker, keje sapu sampah ker, kaunter makanan jer, korang tampo sekali...
Hahahah!!
Jaat la hg Remy!