||| Tercari² |||

Saturday, April 18, 2009

Tag from Rizz: Wallpaper...

Cilakak punyer Rizz, baru jer langsaikan hutang tag dia yg mengambil masa bhari² utk Pojie siapkan, tup² dia bg lg tag baru. Hampeh. Nasib baik senang jer, xla kene sumpah seranah aku lagi. Hahaha..

1)anda perlu "printscreen" wallpaper anda yang sedang guna sekarang, jangan dusta, kerana kurang digemari.
2)beri tahu mengapa anda suke "wallpaper" anda itu.
3)tag 10 orang.
4)itu sahaja.



Nah amik ko alien kuning! Huhuhu.. Knp natang nih jadi pujaan Pojie sampai dijadikan wallpaper? Nothing! Xtau sbb apa. Sbb dia simple n cute kot (just like me). Malas nk nyemak² paler ketika bkerja (sbb nih guna PC opis). Natang nih plak senyum comel jer, so tenang bila pandang muka dia yg cute. Actually dia ada lagi kwn² lain n setiap dpd mereka blainan mood. So Pojie akan menukar wallpaper nih mengikut mood Pojie. Oleh sbb mood Pojie agak ceria n happy, so Pojie pilih la dia utk bbrapa hari nih.. Ini dari wakeupyourfeeling punyer website, promo dari HP punyer computer baru.

Nak tag saper eh?? Nk tag;
  1. Edy Ramanov (lama xkene tag kan!)
  2. Ziela Lalala (mesti dia letak pic kekasih gelap dia!)
  3. Ikmal my junior (Homosapienz)
  4. Kak Dila
  5. Ude..
  6. Cik Meh!
  7. Aizoul (apa la dia letak kat lappy baru dia tuh!)
  8. Cik Anis Tudung Senget!!
  9. Aqmal Arista??
  10. Adika Ismail

Love,

6 bicara yang baik hati...:

rizz said... Reply To This Comment

hahah tomey taww natang tuh! hahaha

Eazy Izzuddin said... Reply To This Comment

hehe
chumel!..
kene jgk ea tag nih..
=P
xD

Cik AniS GalaxY said... Reply To This Comment

alahai
comeynya makluk itu
mcm pojie jer kan...kikiki

pojie si teruna senget..
hahaha
saje je mengetag gue ek

piKOk said... Reply To This Comment

cutenyer!!!

joegrimjow said... Reply To This Comment

lalala
xkenee

ArEzO said... Reply To This Comment

mnr trademu syg..
poohhhhhhhhhhhh~