||| Tercari² |||

Saturday, April 25, 2009

100 Single Ladies (Pojie nih ladies qah??!)



Korang pernah dgr salah 1 single Beyonce dalam album I'm Sasha Fierce?? Walaupun Pojie nih bukan fanatic sgt ngan dia apatah lagi nk bli album ori semata² nak kayakan org luar nih, tp Pojie tau la jugak lagu² dia nih yg meletop². Dan salah 1 nyer yg paling best hinggap disalur auditori nih adalah Single Ladies. Pojie tau ramai yg prefer If I Were A Boy, tp Pojie lebih suker yg nih. Catchy sgt ngan step dance dia yg sempoi ok. Beyonce mmg xpayah ckp la, macam adik Tyra Bank dah, meletop! Salah sorg kwn blogger yg Pojie kenal minat gilos kat Tyra Bank Beyonce adalah Dr Darren. Btol x? Thanks Rizz for the correction.. So vc bawah nih adalah himpunan 100 org perempuan² UK yg masih lagi single (yo yo ohh jer) wat dance ramai². Syok beb. Thanks for The Idan for this nice vc.



Love,

5 bicara yang baik hati...:

rizz said... Reply To This Comment

hehe darren minat beyonce la pojie.tyra kew ekekee

Eizan Emirza said... Reply To This Comment

ah, edy suke beyonce sgt2!

Dr. Darren said... Reply To This Comment

beyonce-alert-beyonce-alert
beyonce tuh kakak i tau. haha.;P

Hotmama said... Reply To This Comment

suka tgk dia joget....cam nak join je...seksi giler dance dia

||| PöJìé PööH ||| said... Reply To This Comment

Sorry la Mama, ini utk yg single ladies jer yer, harap maklomm..
Hahahah!!