||| Tercari² |||

Tuesday, April 14, 2009

Wonderful Weekend I: Teater Semerah Padi

Since tlalu byk event dan xtvt Pojie spjg weekend lepas, so Pojie akan buatkannyer part by part. Maafkan Pojie krn mengambil sedikit masa utk update. Bkn apa keje yg tlalu byk kat opis nih + byk pic yg Pojie kene edit n tocuh up sket lebih² lg pic masa ABPBH tuh. So utk part yg pertama nih, Pojie akan story kan sket pasal yg aktiviti Pojie tgok Teater Bangsawan Semerah Padi pada hari Jumaat yg lalu.

Pojie abes keje kul 5pm aritu, terus bdezup amik Yazed (opis dia dekat² opis Pojie) then lalu Federal Highway utk terus blk umah. Syazwan (adik angkat Pojie) plak bgtau yg dia nk join, so Pojie soh dia siap² tggu kat LRT Kerinchi. So biasa la time² peak hour nih kan byk giler kete atas jalanraya lebih² kat Federal tuh. Ada info trafik pun no use since mg itu la jalan shari² org gi blk keje dan mmg hari² itu juga la jalan yg jam. So Pojie smpi umah siap² terus gi anto Yazed blk umah, amik syazwan dan jumpa Zull kat Panngung Bandaraya DBKL. Tkejut juga ada Afif.

So Pojie xreti nk buat ulasan o sinopsis nih, cuma apa yg Pojie leh katakan, pementasan yg hebat lakonan Raja Azrey dan Serina Redzuan. Chef Wan ada dlm panngung tuh duduk depan Pojie tau. Sgt peramah, cuma xsmpat snappy ngan dia la. So inilah sebahagian pic² yg dpt diambil. Lain² xdpt sbb ruang yg agak gelap, menyukarkan Pojie utk snappy² stp scene dlm tuh.




Ni la adik angkat kesayangan Pojie yg sgt la nakal. Nmpk pendiam jer tuh!






Ni la dia Afif, klo korang ingat yg dia kwn baru Pojie yg siap bg kek sbg tanda psahabatan..

Love,


2 bicara yang baik hati...:

hezesuze said... Reply To This Comment

ermm baru ku tahu kwn mu itew yg bagi kek kan...

sis nak kawan ngan dia bleh...hehehehe

cepatin upload foto artis2...xsabo ni...huhuhuhuhu

rizz said... Reply To This Comment

wahhh best tgok teater iteww..minat serina! huhukk