||| Tercari² |||

Tuesday, April 28, 2009

Mengantuknyer!!!



Huwaarrgggghh!!! Adoyaii ngantuknyer kat opis nih!!! Time² nih la nk ngantuk! Adoi nih mesti sbb tlebih makan masa breakfast td. Pastu masuk² keje sgt la sunyi dan sepi, manager peramah kami plak dah blah, report plak byk kene buat, anka sokmo, mmg penyumbang kpd ngantuk ini. Macam nk tido jer kat opis nih sbb call pun xbyk, tp buruk benor perangai pagi lagi nih! Any idea so far nk ilangkan ngantuk? Jgn soh bancuh kopi, ia adalah ubat tido buat Pojie ok. 1 family mmg imun kat kopi malah leh tido pas minum. Hahaha. Nk soh gerakkan badan dah tlebey sudaa Pojie wat dance Aku Stacy. So how!! Ngantuk siot!! Huwaarggghh!!! Nguap utk yg kesekianan kalinyer. Ntah brp kali dah pagi nih. Mata pun kuyu jer dah. Airmata pun mengalir jer tahan mata yg ngantuk nih. Huwaarrghhh!!!



Love,


3 bicara yang baik hati...:

rizz said... Reply To This Comment

hhaha siannya g la bsuh muka or mkn gula2!

wAtashiwa Nemo-cHan said... Reply To This Comment

cian....
er...
ape kater nemo bg pojie cium monomer...
musti terangkat kepla...
hahaha.....

El-Zaffril said... Reply To This Comment

Tido saja pojie