||| Tercari² |||

Tuesday, April 14, 2009

Wonderful Weekend II: Birthday "Simple & Sweet" Celebration...

Hola, amat penat Pojie nak update n3 kali. Nih plak kisah sekitar besday Pojie iaitu pada 12 April 2009 yg lalu, hari Sabtu. Since Pojie sajer tukar cuti ngan member opis sabtu lepas, so budak² opis ada wat sweet surprise kat Pojie shari awal, iaitu hari Jumaat pas Pojie blk solat Jumaat, walaupun xla brp surprise macam yg Pojie harapkan. Diorang ada blikan Pojie Big Apple Donut! Sedap woo. Depa tau Pojie mmg suker donut (but still prefer kuih donut makcik² not the commercial one). Joanne siap bg present lagi kat Pojie. Thanks Joanne! Thanks Jeffery!



Surprise ngan Big Apple Donut from Joanne & Jeffery..


Sweet gift from Joanne.

Pastu balik dari tgok teater n mencucuk langit dalam kul 4am tuh, Pojie blk umah dlm kepenatan n ngantuk sgt². Pojie rasa sgt lapar. Tp Zull ckp xpayah bli apa² sbb ada makanan kat dalam freezer. So alangkah seronoknyer Pojie ble tgok sebiji kek Choclate Indulgence dari Secret Recipe 1kg ok! OMG!! Best giler. Tp saper budak umah yg nk perabihkan nih selain dpd Pojie n Zull. Erm, thanks Afif! Thanks Zull!!


Kek Chocolate Indulgence (Secret Recipe), 1kg kau!!


En. Pooh & En. Spongebob pun nk nterprem gak!


Uissshh, berat kek tuh tau!


Hadiaah² yg Pojie dapat pada malam tuh! Love tat novel!


Hadiah yg Kasih sempat bg pd Pojie. Thanks Sayang..!

Keesokan harinyer, Pojie bgun dalam kul 11am, bgegas bsiap² ngan Zull nak gi jumpa Anis n lain² kat Pavilion. Sampai dekat² kul 1pm dah, tgok² Anis (+ adik) dah siap tggu kat Food Republic ngan Nemo, Remy dan Eazy (+ adik). Since Pojie pg td dah melantak kek yg Afif hadiahkan mlm sblm tuh sbg sarapan, so Pojie n Zull mmg xmkn. Tp ble Anis n Remy xabeskan mi jawa diorang, kami la yg kne perabih. Dah macam DBKL dah. Cam Hagemaru pun ada jugak kan. Hehehehe.. Sblm Pojie chow sbb ada event lain ptg tuh, so Pojie tgglkan diorang kat GSC, nk tgok wayang katanyer, cter Friday 13th kan! Per² pun enjoy sgt dpt jmpa depa. Cuma tkilan xdpt jmpa sorg budak tuh la, keje dekat jer, kekwat skrg. Dah blah sblm Pojie smpi. Xper² Pojie ingat. Rugi xde Rizz sama. Thanks Anis! Thanks Nemo! Thanks Remy! Thanks Eazy!!!




Muka² yg mengegarkan Pavilion.


Cantik n mahal tau kek nih! Thanks korang!


Senyum² ngan kek sponsor!


Nih keje Remy. Suker sponsor Lavender tau! Mmmmm shedaaap!!!



Pose xhengat memasing! Xpandang kiri kanan. Hahaha! Sumer cute n nice!!


Tgok tuh sampai kne tarik ngan Zull sbb xmo lepaskan saat² bsama² mereka..

Perjalanan balik, Pojie dapat la bbrapa sampel n souvenir dari Equal (gula yg bukan gula??!) dan Season. Untung² aku arini dapat rezeki rimau bak kata Ibu. Nak jer ulang alik 2 3 kali. Dapat lagi byk. Adoi pengaruh hagemaru btol la aku nih! Hahaha!



So ini plak antara hadiah² yg Pojie dapat dari budak² nih masa kat Pavilion. Ooops, ada tambahan dari osmet Pojie, Zol. Thanks sumer! Yg pasti Pojie paling xtahan pakai hadiah kalung azimat dari Remy, sgt cantik n mahal Pojie rasa. Kalung batu Jed dari China ok. Mampus la aku nk balas balik hadiah dia dari Paris plak. Huhuhu. Thanks Remy, sumer puji cantik n smart. Kene ngan Pojie yg cute nih tau! Hahahah! Anis plak, suker tau bg Pojie teddy yg comel cam dia, nk soh peluk la tuh kan. Hehehe. Nemo, jam Pooh kamu telah mengejutkan aku setiap jam. Hahahah! Thanks sumer!!!



Thanks a lot for the presents :)


Pose ngan kalung azimat pemberian Remy.


I love teddy bear. Ada comey cam Anis x??!

Love,


7 bicara yang baik hati...:

Cik AniS GalaxY said... Reply To This Comment

nyum nyum
sedapnya kek SR 2
kwl nafsu
kwl nafsu
hehehe

anis mmg comey pon pojie dah tau dah..hehe
miss that moment
pas nie kite kuar lg ek.

love u...muah
&herats;AnisNget♥

rizz said... Reply To This Comment

wah3..best2 tuh mkn kek dua bijikk lg kannn..pastu dpt adiah byk hehehe..untung bgelar pojie pooh ni hahah:)

Eazy Izzuddin said... Reply To This Comment

hiks....
besh jejalan aritu...
hope de lagi gather sebegini..
hihi

da pic my pleasure lah..
xD

Anonymous said... Reply To This Comment

"Cuma tkilan xdpt jmpa sorg budak tuh la, keje dekat jer, kekwat skrg. Dah blah sblm Pojie smpi. Xper² Pojie ingat."Untuk pengetahuan kamu...

Sy x tahu lgsng ada celebration tuk besday...

Sy dpt sms dari anis kater jom lunch sesamer lagi 5 atau 10 minit hampir jam 1 petang

Waktu tu, sy ada area Pudu...

Sy sms lagi pd Anis ada siapa kt sana...kater dier ader Remy, Nemo n sorang lg budak blogger

Jadi sy sms pd Anis, suruh kim salam pd semua yg ada di situ

Sbb sy dh otw masuk opis...

Sy bukannya ada di Pavilion atau lunch di situ dan mengelak dari jumpa kamu. Kalu diberitahu awal, hadiah daripada hati dh sy sediakan...

Selama ni, korang keluar tanpa sy tahu pun atau sbrg ajakan sy tak kisah pun atau amik hati pun

Sbb sy mahu jg hati kekasih sy yg SAMA PERANGAI tak ubah mcm kamu yg suka JUMP TO CONCLUSION

Mana mahu jaga hati, mana mahu jaga sahabat...

Fedup!

AiZouL tHe aBg keChiK... said... Reply To This Comment

selamat ulang tahun pojie..
sory sgt2 4:
xdpt raikan besday..
xdpt bagi adiah cos gue study..enggak ada uwang..bukan mcm kerja dulu...kikiki
actually frienship 4eva

Nurul said... Reply To This Comment

pojiee....
hepi besdey...
sori lambat wish....
time besdey ko aku ada kt pulao...
huhu....
moga cpt2 dpt jodoh la ye...
boleh aku p jb lg...
hihi...

||| PöJìé PööH ||| said... Reply To This Comment

Tq sumer..
Buat Anonymous, sori la klo tjentik manja pun dh xbleh skrg..