||| Tercari² |||

Monday, March 30, 2009

Salam Perkenalan

Nothing interesting today except for the headache that I have for the whole day. Bukan apa, start bulan April nih macam² la event itu ini by BMW. So a bit bz. Sorry guys klo xsempat update blog or even say "Hi" kat YM. Ngok! Bg la aku rest bulan April, bulan keramat aku nih. So nothing to update. Cuma Pojie nk ucapkan berterima kasih kat kwn baru Pojie nama Afif yg sudi jd kwn buat Pojie n Kasih. Sgt excited ini budak ok. Siap la dtg umah bw kek n buah²an masa 1st time dtg jumpa Pojie kat umah Sabtu lepas pas balik dari Earth Hour di MV yg dinch menjadik. Lawak la budak nih, cam melawat org sakit plak. Pandai berbahasa budak top student USIM ni. TQ so much dear. I really appreciate it. Pojie happy klo kwn² Pojie happy menjadi kwn Pojie ;)

P/S: Hah, kiriman laju dari En. Farid (manager MINI) baru jer smpai sat td. Nti sok Pojie update ok. Pic dia byk dan besar² oh, tpksa edit kasi kecik n crop kan sket sana sini. It worth for waiting. Tggu sok Pojie update ok. Jgn makan hati tau, blom jd milik Pojie lagi MINI Cambrio tuh ;)

Love,

12 bicara yang baik hati...:

Cik Meh said... Reply To This Comment

Dulu masa kita 1st time berkenalan tak dak pon aku dapat cake. Huhuhu

rizz said... Reply To This Comment

wah2 siap ade kek2 bgai hehe..ala pojie tyg la picta afif tuh nk tgok gak hiks

a i r a said... Reply To This Comment

wah.. susah tu nak jumpa orang memulakan persahabat dgn begitu adabnya..

anyway.. kek itu sedap. i know.

Eazy Izzuddin said... Reply To This Comment

hiks....
sedapnye kek tuh..
nk cikit..
xD

Hazwan Hassan said... Reply To This Comment

huhuhu....best nye dpt kek..tringin lak nk mmbaham kek secrt rep nie..
aloo..ade sape2 nk teman?? muahaha...

eh...mane pic ur new fren tu??
:P

afif said... Reply To This Comment

haha,sayalah Afif mak saya pesan nak pergi mah org bwk buah tngn,pastu nak tambt hati org,pukalh mata mreka dgn makanan.

afif said... Reply To This Comment

makanan yang bolh memukau nafsu makan mereka.itu saja,adab kita orng melayu

afif said... Reply To This Comment

berbudi bahasa,buat tuan rumah (a.Pojie) TQQQQQQQ,so much.buat blogger semua slm perknln

hezesuze said... Reply To This Comment

ermm kalo camtuh akak pun nak berkenalan ngan si dak arif ni...

mana tau dtg rmh akak bawa kek jugak...wakwakwakwak
lariiiiikkk

hezesuze said... Reply To This Comment

haaa cpt hupdate gambo MINI tu...nak tgok adik tiri akak ni bergaya sakan kt situ...huhuhuh

zeela lalala said... Reply To This Comment

haiyooooooooooooooo..kenal pun dpt kek! gile weh. kau tak nak kasi aku kek? hahaha

||| PöJìé PööH ||| said... Reply To This Comment

Meh;
Hahaha..
Xde ek?
Mana nk dapat kek masa kat Mengabang Telepot tuh oi..

Rizz;
Nk tgok ker..?
Xboleh..

Aira;
Btol²..
Sgt bbudi bahasa kan..

Eazy;
Nk sikit??
Dh abes pon..

Ewan;
Jom mggu nih jom!
Wah nk pic ker??

Afif;
Wah, menjengah jugak ker??
Hehehe..

Kak Suze;
Wah motipp sgt kan!
Hehehe..
Dh update pon!

Zeela;
Xmo la kasi ko kek, kang btambah gerga bdn tuh..
Hehehe..