||| Tercari² |||

Monday, March 16, 2009

bOys OUt dAy!!!


Hah, macam bese. Ini 1 kelebihan ble dpt hangout ngan bloggers gak! Dapat sangkak dgcam pree sambil tsenyum dgn cantek dan jayanyer (credit to Remy) dan dapat menjimatkan masa menaip blog sbb sumer udah terkandung lengkap dalam entry Rizz (hehehe). Good job Pojie. Anda adalah seorang yg sgt bijak dah PEMALAS. Hahahahah!!!!

Heppp! Suker sukiii ckp kiter pemalas eh. Tampo (sebutan org Muo n Johor) kang!! Bukan apa kwn², bak kata omputeh apa natang tuh, "fully utilise" sumer source yg ada. Gittew! Statement kaber sgt kan! Hehehehe.. Oklah Pojie story sket² udah la yer sbb sian la Rizz penat² tgglkan drawing dia smata² nk kasi informasi penuh ngan aktiviti kami smlm. Xpun penat² Pojie taip tp cter dah basi sbb korg dh baca dlm blog Rizz n Remy kan!! Hajarnyer!

Semalam Pojie bsama jejaka² tampan dan berani berkeyakinan tinggi telah bersiar² keliling kota metropolitan Kuala Lumpur. Lokasi pertama perjumpaan adalah di Pavillion spt yg udah dirancang 2 mggu yg lalu. Hehehe. Misi utama nk tgok movie kat GSC atas perbelanjaan seorang hamba Allah yg sgt prihatain (katanyer). Thanks dear. Tp syg, selection movie adalah sgt xbest. Lari sket mood. Tgok cter Sayang You Can Dance. Pojie bg 2 bintang jer ok. Actually nk bg 1 jer, tp Samuel Rizal pnyelamat mood Pojie (especially babak Ebi tumbuk Samuel, ah tidak!!). Bagi la 1 bintang kesian buat movie ini. Sharifah Amani pun sgt xbest dlm cter nih. Fake!! Sumer fake! Dh la step merapu, hetu² jugak!

Alam jela yg meletop. Ngan watak Mimi yg ntah apa² ntah! Pd Pojie tarikan filem nih sbb wat org pk dia ala² High School Musical la, TETAPI, jauh panggang dari api deknon! Toksah la tgok. Umpama ko tgok Rasukan Ablasa jer rasanya.. Daya penarik pada filem ini adalah bergantung kpd pelakon dia iaitu; Samuel Rizal (yg 90% tayang badan dia pakai singlet jer), Sharifah Amani (pelakon hebat kononnyer tetapi failed dlm filem nih), Ebi (yg very der membaca skrip), Dafi (the "pinky" boy yg bajet cute) dan Alam (dancer yg hebat, tp kareografi hetu²). Mosan la!!

Planning pas tuh nk tgok teater bangsawan kat Panggung Bandaraya; Laksamana Cheng Ho. Erm, best la especially babak laksamana tuh memotong 'zuriat'nyer demi menunjukkan taat setia kepada Maharaja Ming dan menolak cinta Puteri Hang Li Poh secara baik dan dramatik. Terasa sakit woo... Cuma happy ending, xse-dramatik Puteri Saadong. Best²..

So untuk informasi terakhir, leh la tgok blog Remy dan Rizz ok! Bwh nih pic kami. Sila la enjoy yer..






Love,

12 bicara yang baik hati...:

rizz said... Reply To This Comment

hahahah kemen keji taw memotong zuriatnya hahahkk..ktawa guleng 2 dah hajarnya!

Blog Anuar Kamaruddin™ said... Reply To This Comment

PELOLES sungguh puteri hang po jie ku ini ;D

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said... Reply To This Comment

rizz siap sms aku laie gtaw kena potong!!! wakakak aku dah gelak guling2 dah kat luar wakakak apa pun dalam ramai2 aku nengok muka ang jer ler yg paling ceria sekali biler kuar wakakak

cik wanie said... Reply To This Comment

wah wah wah,
buah2 hati wanie g tgk wayang n jln2 yer,
best kan,
hurm...

pertemuan kita kenalah tunggu bulan jun nanti kan,
hurm..

miss u dear:)

Eazy Izzuddin said... Reply To This Comment

beshnye jejalan..
jelez....
hihi
xD

Remy.com said... Reply To This Comment

sungguh rajin pojie kali ni k nulis entry, hehe...

yg penting rizz suka sgt tgk yg bawa payung tu, huhu...

hezesuze said... Reply To This Comment

Semalam Pojie bsama jejaka² tampan dan berani berkeyakinan tinggi telah bersiar² keliling kota metropolitan Kuala Lumpur.

mah aikk statemnet adik tiri aku nie...wah mesT enjoy sakan tahap gaban ni kan...wakwakwak

pe pun ade rezeki kite akan ketemu jua ek...

zuhaimi zul said... Reply To This Comment

amboi meriah uoals jalan2 yek...

ArEzO said... Reply To This Comment

ttp nk sentap..
coz xajk..
huh.

||| PöJìé PööH ||| said... Reply To This Comment

Rizz;
Cess!

Nuar;
Heh, jgn jeles..
sajer jer nk sagat aku kan!

Qielah;
Hehehe.. TQ²..

Wanie;
Ok insyaAllah..
Miss u..

Eazy;
Len x nk join bgtau la yer..

Remy;
Hahaha, tau xpe..

Kak Suze;
insyaallah..
Miss u!

Zuhaimi;
Jom join weols..

Arez;
Motipp nk sentap²..
Tampo kang..
Hehehe..

zeela lalala said... Reply To This Comment

e'eh. yang gambar 2nd last tu sblh ko dh macam afdlin shauki rupenye. hihi

||| PöJìé PööH ||| said... Reply To This Comment

Zeela;
Sesuker ati kata aku cam Afdlin Shauki..
Hampeh!