||| Tercari² |||

Friday, March 6, 2009

Thanks Edy ;)


Ah, sungguh manis persahabatan itu umpama coklat² seperti yg Edy Ramanov hadiahkan buat Pojie dan kawan² yg lain. So sweet. Tp semanis mana pun phubungan itu, tetap ada pahitnya. Pahit ketika membentuk manisnya persahabatan. Pelbagai dugaan dan rintangan yg akan kita tempuhi. Pahitnya apabila terlalu byk kemanisan itu, ia kelak mengundang penyakit dan kedukaan. So sentiasa la berhati² dalam bersahabat. Apa² pun pandangan org tentang nilai persahabatan Pojie tetap syg anda sumer!!! Yes, anda yg sedang membaca entry² Pojie nih. Anda pembaca, anda jualah sahabat Pojie. Thanks buat sumer especially Sayap!!! Thanks again to Edy.


Btw, nih Pojie ada sket promosi buat anda sumer. Buat sesaper yg gila novel cam Pojie nih, lelebih lagi ngan online novel, pastikan anda sumer melawat website novel Edy Ramanov dgn menekan pic di bawah ini. Diharapkan Edy sentiasa terus bkarya dan menjadi penulis yg hebat kelak.


P/S: Pojie teringin sgt nak menulis novel (cerpen pun jadilah). Byk idea tapi xtau cene nak disalurkan idea² tu melalui tulisan. Pojie harap ada la insan² yg sudi mengambil idea² ini utk diterjemahkan melalui tinta. Hehehe..


Love,

6 bicara yang baik hati...:

wAtashiwa Nemo-cHan said... Reply To This Comment

huhuhuu...
tp xleh lwn coklat nemo khan...?
hm...
tetiber terpikir something...
ape kata....
coklat+gg pojie yg chantek
akan jadi.....
coklat bentuk gg palsu...
ha...
nk try buat lah...
hikhikhik

Blog Anuar Kamaruddin™ said... Reply To This Comment

usulkan idea tu pada edy, maner tahu kebabom...try lah beb :)

Eazy Izzuddin said... Reply To This Comment

fuh....
sedapnye coklat..
=)
=)
fwen 4 ever

Eizan Emirza said... Reply To This Comment

edy kan adew.
boleh serlahkan idea pojie if pojie nk.

rizz said... Reply To This Comment

heheheh xsaba nk bace karya2 pojie lak kekkeee

||| PöJìé PööH ||| said... Reply To This Comment

Nemo;
Choy!!!

Nuar;
Ada dah sket² tp blom kuor lagi da..

Eazy;
Nak ker??

Edy;
Orait Edy!

Rizz;
InsyaAllah bakal menyusul..