||| Tercari² |||

Wednesday, March 11, 2009

SHARING is CARING...


Actually Pojie nih skrg suker sgt blk lmbt pas abes keje. Sampai Kak Hazesuze a.k.a. kakak tiri baru Pojie tuh slalu sagat² thru YM. Cettt! Yela, buahati Pojie jauh di perantauan, balik kg utk seminggu, so xdelah teman kat umah tuh. Osmet pun masing² ada komitmen mereka sendiri, kdg² xde kat umah pun. Dpd Pojie duk sorg² kebosanan kat umah, baik Pojie sangkak pc opis nih. Hehehehe. So ble dah sangkak tuh macam² la activiti online Pojie (tmasuk la e-cur, hehehe). So Pojie ske gak wat window blogging kat bloggers kwn² lain n kwn² punyer kwn..

Hehehe, ramai juga bloggers nih ek. Rajin btol depa. Hampir sume yg ada akaun MySpace, Facebook or whatever akan ada blog rasa²nya.. So ble merayau² tuh byk la info² yg bguna yg Pojie dapat dari blog kwn². Antaranya ialah dari Arieve, pesanan khidmat masyarakat dari beliau berkenaan ngan masalah yg sering melanda eksekutif muda-mudi kini (termasuk la Pojie skali). Hope korang take note about this matter seriously. So sila la [klik] di sini yer.. Thanks Arieve!

Pastuh Pojie jmpa plak pasal online novel.. Yahoo!! I love online novel (sbb leh sambil² wat keje leh baca novel). Hehehe. Nih Pojie dapat dari Masz (kawan BioMarine Pojie). So leh la [klik] di sini. Nuar mesti suker sbb novel Twillight tau! Thanks Masz! So enjoy!!!

Love,

3 bicara yang baik hati...:

Blog Anuar Kamaruddin™ said... Reply To This Comment

kene letak kamus alihbahser ni mau bacer stephanie meyer punyer e-novel tuh...cepatlah kuar filem dier...

rizz said... Reply To This Comment

hehe nk bce gakk lahh novel twilite kekekekek

||| PöJìé PööH ||| said... Reply To This Comment

Nuar;
Hehehe..
Nasib baik BI klo german pening paler gak kan!
Huhuhu..

Rizz;
Jom!