||| Tercari² |||

Tuesday, March 10, 2009

.:: CoNgRaTuLaTiOnS ::.


A quick short entry for my beloved adik n sahabat yg Pojie sayang, Zulkifli Zaini. Dia baru jer amik result STPM pagi tadi. Dgr cter keputusan beliau agak cemerlang dengan mendapat 4 principal. Yang pasti dia antara 8 orang pelajar sekolah dia yang mendapat tawaran dari APEX utk melanjutkan pelajaran di USM. Clust kan budak nih. Pojie sndiri pun xsehebat dia. Xpelah, dia pun bukan org lain gak buat Pojie n family, mak pun dah anggap dia cam anak sendiri (since adik Pojie yg sebaya dia pun dah xde kan). So far Pojie xtau lagi further pasal mende nih, APEX la whatsoever. Klo dia balik nti Pojie tnya kat ngan dia n update later ok. Tahniah dear!!!


Love,

6 bicara yang baik hati...:

rizz said... Reply To This Comment

wahhh tahniah kat zul hiksss

wAtashiwa Nemo-cHan said... Reply To This Comment

wah....
sgt hebat...
hebat2....
walaupun nemo xbrape nk fhm....
tp tetap nk kate hebat....
hm....
ganbatte neh...
er...
pojie...
r u ok?

Duke Luce Dell'amore said... Reply To This Comment

cngrate to mak hayam jgk sbb pndai jg "adik" tu dgn baik!
kmain! "adik" katanya!

Blog Anuar Kamaruddin™ said... Reply To This Comment

wah, tahniah! clap-clap :D

Eizan Emirza said... Reply To This Comment

Tahniah zul. Nicenyew result you. although edy x ambk stpm tp its very good result. Tahniah skali lagi.Lama x jmpa, hope leh jmpa with pojie

Remy.com said... Reply To This Comment

tahniah aka congratulations...

hehe...
yg pic tu kek ker?
selerer remy menengoknyer...