||| Tercari² |||

Saturday, June 12, 2010

Usaha Tangga Kejayaan. I ♥ You NUFFNANG!

Salam buat teman,

Hari ni Pojie yang terpaksa kerja seorang diri dari pukul 8am - 10pm, kebosanan, buka lah emel² yang dah lama tak buka. Yela dah hari² FB jer dah tak kenal lagi emel. Tiba² Pojie dapat emel dari kekasih gelapku, Nuffnang. Rupa²nya dia kasi tahu yang entri² khas Pojie untuk Instant Cash Blogging telah terpilih sebagai the first 50 valid entries untuk Week 14 dan sebanyak RM20 setiap satu telah dikreditkan ke dalam akaun Nuffnang Pojie. Tak sangka sangat, sebab masa publish tuh, dah ramai orang publish dulu, rezeki sangat. Ohhh kekasihku, tak sangka kau masih menyintai diri ini...





So, bila check² dalam akaun Nuffnang, sudah ada RM20 dan RM20. Bahagianya sungguh hari ini. Tak sangka selama ini ingatkan dah takde rezeki untuk projek khas sempena Project Alpha tuh. Sebab pernah buat tak pernahnya dapat, tak pernah sempat. Jadi agak kecewa di situ. Memandangkan ada tajuk² dia yang melebihi batas pengetahuan Pojie, tetapi untuk 2 entri tuh memang rezeki Pojie walaupun di hujung² waktu. Lepas nih dah takde lagi kan? Takpelah sekurang²nya merasa la juga kan...



Alhamdulillah...

Love,

9 bicara yang baik hati...:

Sendra said... Reply To This Comment

wahh..free2 je dapat rm40 kan?tahniah pojie..sendra tak sehebat pojie nak buat2 instant cash blogging ni..sebab memang tak reti lahh..huhu

Roronoa Zoro said... Reply To This Comment

aku x pernah dapat pon?? wahh.. hebat !! tahniah.. hehe

sI tEDI said... Reply To This Comment

aku x pernah wat entry tu pun.
x terkejarlah poojie!

Afzainizam said... Reply To This Comment

Untuk tatapan sahabat semua
WELCOME.WORLDCUP  
╔══╦══╗╔╦══╗  
╚═╗║╔╗║║║╔╗║    
╔═╝║║║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║╚╝║    
╚══╩══╝╚╩══╝
SAY.NO.JUDI.BOLA
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam lama betul tak ziarah cozz ade buzzy sikit lah maaf ye lambat sampai blog kamu ye…

si pojee ni memang ligat kepalanya... aku tak reti nak buat nuffnang ni nak gak merasa duit cam ko tu... dapatle buat lepas makan kat pizza... eeehh cukup ke duit tu nak makan pizza

senandung semalam said... Reply To This Comment

bestnye...xnk blnje ke.... hehehheh

athirah said... Reply To This Comment

congratezz

Hasrol Nizam said... Reply To This Comment

tahniah la ye...xpernh dpt sbb xde idea nk buat..

intanurulfateha (◡‿◡✿) said... Reply To This Comment

.tahniah bro
.i dpt 14 b jerr
.wuu T__T

El-Zaffril said... Reply To This Comment

Wah... boleh la belanja lepas ni