||| Tercari² |||

Tuesday, June 8, 2010

Kisah Hadiah BONDA dan Lesen Mati

Salam...

Bahagia rasanya apabila mendapat SMS dari MyLove errr, I mean my mum, bonda tercinta. Beliau telah terima kiriman hadiah dari anaknya yang tidak dapat menyambut harijadinya bersama² tahun ini atas beberapa kekangan yang dihadapi.



Alhamdulillah bonda menyukai dan memahaminya. Maaf ya bonda. Siap call dan wish lagi walaupun terlewat sehari. Huhuhu. Love you bonda! Apa hadiahnya? Kalau anda perasan dalam kiriman SMS tuh ada sebut baju. Baju apa? Hehehe, biarlah diri ini dan bonda saja yang tahu. Yang pasti hadiah tak seberapa itu Pojie masukkan di dalam kotak yang indah dan eksklusif dengan riben kertas cetusan idea dari Zul.



Ok tak? 1st time guna perkhidmatan Pos Laju ni nih. Gi pejabat pos hari Jumaat, hari Isnin baru sampai, lajukah? No komen. Sambil² tunggu angka giliran di Pejabat Pos Kg Melayu Subang hari tu, belek² la IC dan lesen dalam wallet tuh yang memaparkan wajah seorang jejaka tampan lagi cute dengan tidak semena² terpandanglah tarikh tamat lesen kereta (dan motor) yang telah tamat sebulan yang lalu. Ya ampuuunnn! Sangat yakin berjalan² dengan lesen yang dah mati. Lalu roadblock siap senyum buat muka selamba konfiden, walhal kalau kene tahan menangis aku nak membayar saman. Nasib baik... Dah alang² kat pejabat pos tuh, teruslah renew lesen tuh.



Amacam, memang tampan kan wajah mamat dalam lesen di atas. Tiada kredit untuk pakgik gugel sebab ini lesen ku yang sebenar. Wakakaka! So, kalian sila² lah melihat lesen kamu sekarang mana tau dah mati nanti, apa² jadi tengah jalan nanti sior² jer nanti.

Choyyyy!!!

Love,

12 bicara yang baik hati...:

sI tEDI said... Reply To This Comment

happy birthday bonda :)

mama tisya said... Reply To This Comment

happy busday utk bonda mu..

pos laju ari jumaat...nextday tu sabtu br collect so by senin br dpt...kdg2 selasa depend pd kawasan cz die ada ikut ZON-ZON

senandung semalam said... Reply To This Comment

sedy bce msj bonda pojie...

QieFLy si Dolce said... Reply To This Comment

wajah anda begitu maskulin...time zaman kegemilangan uolss kannn

Hazzy Ishak said... Reply To This Comment

hensemnya mamat tu...

Jantan Keparat said... Reply To This Comment

tampan skalik!!!
hekhek!!!!

Natasha said... Reply To This Comment

anak yg ckup baik

j0j0_bdiN@ said... Reply To This Comment

pos hari jumaat mmg la sampai isnin pojie~
kalau pojie anta khamis, hadiah tu gerenti sampai jumaat mean esoknye~~~

AZIZUL HASIMIE OSMAN said... Reply To This Comment

so sweet..

El-Zaffril said... Reply To This Comment

Gambar kudus je dalam IC tu... sms tu sweet...

Matjoe said... Reply To This Comment

hehe, terlebih ensem

||| PöJìé PööH ||| said... Reply To This Comment

Tedi;
Yaa thanks ya :)

MamaTisya;
Ohh yeker..

Senandung;
Terharu rasanya..

Qiefly;
Hahaha tau xpe!

Hazzy;
Mmg ensem kann!

Jantan;
Tampan kan..

Natasha;
Iya terima kasih :)

Jojo;
Ohh macam tuh ek?

Azizul;
Aii ke yg sweet?

El;
Hahaha gambor kudus katasnyer..

Matjoe;
Ensem ek? Kembang sat ;p