||| Tercari² |||

Wednesday, June 16, 2010

Alahai, tiada rezeki T_T

Pojie baru jer bukak email tadi dan agak terkesima dan berdebar² apabila mendapat 1 emel dari kekasih gelapku. Emel yang menentukan Pojie dapat ker tidak RM2000 untuk buat entri pasal Big Fish Moment with Pizza Hut...



Tengok jer emel tuh dah star berdebar sambil crossing finggers dengan harapan adalah nama Pojie tersenarai di dalam tu. Hehehe.. Tapi bila buka² jer emel tuh alamak...



Mana nama PoJiePooH?

Ohhhh, kecewa di situ. Tak mengapalah, bukan rezeki. Pojie yakin Pojie dah buat sehabis baik untuk entri bertuah tuh, tetapi bukan 5 yang terbaik. Apa² pun tahniah kepada mereka² yang menang; Neon, Azham, Chong, Wee dan ShiiTeck. Kamu semua memang layak menang. Komen hebat siap ada kartun² dan video segala. So, tak reti² nak open table? Hahahaa..

P/S: Crossing finggers for My Water Moments pulak. Please.. Please.. Please..

Love,


10 bicara yang baik hati...:

QieFLy si Dolce said... Reply To This Comment

takpe la nok...nak wat mcm mana rezeki tak datang lagi...segan2 kat ko kot....

senandung semalam said... Reply To This Comment

its ok pojie...
try next tyme eh..?

hairul said... Reply To This Comment

betol2 next time!! hai pojie!

kak ina kl said... Reply To This Comment

salam pojie..alahai nak komen apa kat blog kamu ni...okey per..


kecian tashya kan...semuga beliau cepat sembuh.

Pojie..akak berdoa agar satu hari nanti pojie akan allah swt berikan jodoh yang terbaik buat kamu..pedulikan mulut-mulut busuk tu.

El-Zaffril said... Reply To This Comment

Tak ape pojie... pose gedik u dengan anak ikan piza tu tak menjadi

ejum said... Reply To This Comment

buleh cuba lain kali pojie..
rezeki ada dimana saja..xgitu?..hehe

Ejay said... Reply To This Comment

don't give up... cuba lg eh?
kalo mmg dah rezeki tentu dpt juga nnti.

myFirdaus said... Reply To This Comment

len kali cuba lagi eyh bro.... chaiyok!!!! :)

♥ana centap♥ said... Reply To This Comment

tade rezeki kot.
takpe cuba lagi =)

m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] said... Reply To This Comment

cuba lagi pojie..ekkk