||| Tercari² |||

Monday, June 7, 2010

Antara DFP, ASWARA dan Panggung Bandaraya...

Salam..

Maaf dah lama tiada update di sini. Terlalu sibuk dengan hambatan tugas yang tidak berkesudahan. Short entry tentang persembahan menarik sepanjang minggu/ bulan ini.. Untuk maklumat lebih lanjut boleh la klik pada link yang berkenaan ok. Pojie macam nak pergi tapi entah, kalau boleh klon kan diri nih semua Pojie nak pergi tetapi apakan daya, halangan di sana sini. Ada rezeki adala..













Untuk mengetahui tentang persembahan² dan bermacam² acara seni dan kebudayaan di Malaysia, bolehlah kalian join group Pentas Malaysia di Facebook [KLIK].

Love,

9 bicara yang baik hati...:

Qarl said... Reply To This Comment

Keroncong Kasih tu sgt menarik

sbb ada Adilla..

Cik aiNa said... Reply To This Comment

pojie..tutup chtbox ea. takpe² komen kat sini. hee

Hazzy Ishak said... Reply To This Comment

semangat orang teater, belum berpeluang lagi tgk
huhu

atty's said... Reply To This Comment

bila lah ade peluang nak tonton teater nie .

j0j0_bdiN@ said... Reply To This Comment

rajin ea pojie tengok persembahan2 cmni~
jojo tak pernah pon~

AiZ said... Reply To This Comment

woah... tak pernah aiz pegi event camni.. biaselah.. duduk langkawi.. jauh dari event.. ^__^

El-Zaffril said... Reply To This Comment

Pojie... macam best je...

Eazy Izzuddin said... Reply To This Comment

teater...
bila la dpt layans...
=D

Eizan Emirza said... Reply To This Comment

yg penting poster festival tari aswara tuh ary yg send kt pojie ya. huhuhu