||| Tercari² |||

Monday, June 21, 2010

Ku pinta kau répondez s’il vous plaît...


Kali pertama ku melihat
Hati sudah rasa terpikat

Bila kau membalas senyuman
Ku berkhayalan

Kita berdua jatuh cinta
Kau milikku dan ku kau punya
Tapi di dalam realiti belum pasti

Ku pinta kau répondez s’il vous plaît
Jangan biar ku fikir ku bertepuk sebelah tangan

Ku rayu kau répondez s’il vous plaît
Agar dapat berakhir angan yang mengganggu fikiran

Dah tak mampu berselindung lagi
Cinta yang lahir dalam hati
Aku tahu kau juga mahu tetapi malu

Andainya benar katakanlah
Agar dapat mengorak langkah

Bila ku ketuk pintu hatimu
Izinku masuk


Luahkanlah, ku perlu tahu...
Luahkanlah isi hatimu...

P/S: Suka gila lagu Maulana dari AF8 Hits nih. Suka genre dia yang very der jazz one, videoclip yang ala² oldies dan of course lirik dia, macam kena jer dengan situasi Pojie sekarang ni. Hope kat RedBox dah ada lagu nih. Hehehe..




Love,

5 bicara yang baik hati...:

iyllienaz said... Reply To This Comment

suka dengan lagu ni..maulana pandai bawa lagu jazz..masa nyanyi lagu bila rindu kat AF8 pun not bad..

senandung semalam said... Reply To This Comment

best jugak...
start be his fan la...
heheheee

AniS GalaXy said... Reply To This Comment

kak wos dah menari2 mcm maulana mse konsert final nie..cm ner nk stop..
suke part korus....

Ejay said... Reply To This Comment

apa situasi pojie skrg?

AZIZUL HASIMIE OSMAN said... Reply To This Comment

s a y a
s u k a
l a g u
i n i e
b e s t
n y a a
w o w w
t u u u
j e e e
b y e e