||| Tercari² |||

Tuesday, June 8, 2010

Apa dia? Makan aiskrim dapat tiket konsert?

Apa dia? Tak percaya ker? Percayalah wahai kawan²... Al-kisahnya begini. Last night tekak Pojie terasa mengidam sangat nak makan aiskrim Cornetto. Iya, macam mengidam anak sulung katanyer nasib baik mengidam Cornetto je senang jela turun umah gi 7E. Nak amik 1 jer yang coklat sebab cam mengiurkan tetiba dia cakap beli 2 dapat 1 tiket. Maka Pojie belilah lagi 1.



Dah bayar tuh Pojie pun tuntut la tiket konsert Cornetto seperti yang telah dijanjikan. Apabila awek cashier tuh hulur, Pojie pun kenyit² la mata sikit sambil cakap, "Tak pernah nampak awak sebelum ni, orang baru kat sini ker? Cantik mata, tergoda saya. Apa kata awak bagi 1 lagi tiket pada saya, nanti boleh la kita pergi konsert sesama". Lantas awek tuh...



Bagi 2 tiket kat Pojie, tiket Konsert Wall's Cornetto pada 19 Jun nanti di rooftop BB Plaza. Perghhh sekali bagi ayat power sikit awek dah cair macam aiskrim tp no no no, tak boleh jilat... Hehehehe. Lepas dapat tuh apa lagi blah la dengan hati yang riang gembira sambil dalam hati ada cinta bertanya, "Ada 2 tiket nih, nak bagi siapa ek? Tak mau lah awek tadi sebab dia tak cun". Oleh itu Pojie dengan senang hatinya...



Menawarkan 1 lagi tiket konsert Cornetto buat mana² awek yang merasakan diri dia cun buat Pojie. Make sure anda;
  • Seorang wanita yang cun (El, walaupun ko jambu macam Maulana bak kata KakLily, tapi ko tak cukup cun bagi aku).
  • Single (Fateha dan Eyka maaf anda tak layak).
  • Anak dara (mak dara cam KakHeze, KakLina dan KakAtty maaf deh).
  • Bergaya dan bertudung trendy (maafkan aku Eny, kamu sangat bergaya tapi tidak bertudung trendy seperti Ekin, tiadalah rezekimu...)
Jadi ada sesiapa yang berminat? Pojie juga berhasrat untuk mendapatkan lagi tiket² konsert ini mana tau leh buat bisnes sebagai ulat tiket (konsert). Nanti bagi la komisen sket kat awek 7E tuh. Bapak player ah! Wakakaaka... Apa² pun kalau rasa² yang tidak cukup kriteria di atas tuh, jangan la sedih², kalian boleh juga beli aiskrim Cornetto dan mendapatkan tiket konsert itu secara percuma. Masih tak percaya???



♫♪ Percayalah... ♪♫

Love,

16 bicara yang baik hati...:

mama tisya said... Reply To This Comment

amboi kemain kamu ngan aiskrim itu berserta kriteria itu ye....slamat pegi konsert

sI tEDI said... Reply To This Comment

sabau je lah aku baca syarat2 tu!

El-Zaffril said... Reply To This Comment

Wohoo... selambe ko kutuk aku erk... hahahaha... ape pun aku tetap lagi cun dari maulana... Tang Gigi

Hazzy Ishak said... Reply To This Comment

agaknya hazzy layak kot
ha ha ha

but i can't. enjoy yourself!!

Mawar_berduri said... Reply To This Comment

Siap bagi syarat lagi Poojie ye ....nak try la bli Cornetto ..mane tau terserempak poojie kat sane nanti ...boleh terjah ...hiihihi

QieFLy si Dolce said... Reply To This Comment

hehehehe aku tak kira aku nak gak....

syarat2 tu mek cover baik punyer uolss tak pecah lobangs...

encikSEDAP.com said... Reply To This Comment

naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

atty's said... Reply To This Comment

adoi ..baru ingat nak mintak...wakakkaka..tertiba tgk ade lak nama tersenarai .

sampai bila nie kang lunch nak beli ar..sapa artis ..nya pojie..?

||| PöJìé PööH ||| said... Reply To This Comment

MamaTisya;
Hahaha, xsure la mau pergi ker idak berangan jer nih ;p

Tedi;
Hahahaha..
Klo Tedi tergolong meh la..

El-Zaffril;
Hahaha berangan!

Hazzy;
Kot.. Lalala..

Mawar;
Wahh nk terjah katanyer..
Bersama Nas Ahmad ek?

Qief;
I trust u. Hahah!

EncikSedap;
Tak maluuu!!

Kak Atty;
Hhahaha siap dah senarai ;p

Eazy Izzuddin said... Reply To This Comment

wow..
btul dpt ka...
nak bli...
=D

Rinie said... Reply To This Comment

Kak mek tak bertudung...takleh lah ek... hahahaha saje je

::cikjuju::◕‿◕ said... Reply To This Comment

mau2!!^^,haha..dan2 jerk...

Ejay said... Reply To This Comment

xpe ej nak gi beli sendiri. see u there!

helena's said... Reply To This Comment

kompom tak tersenarai!haha

j0j0_bdiN@ said... Reply To This Comment

eh,
sape artis de?
stacy ade tak?

||| PöJìé PööH ||| said... Reply To This Comment

Eazy;
Betulll gi la beli..

Rinie;
Hahaha..

CikJuju;
Hahaha jom!

Ejay;
See u there ;p

Helena;
Wakakak tau xpe!

Jojo;
Stacy xde la syg..
Akim, Mila, Dafi, Aizat, Buncface n Aizat jer..