||| Tercari² |||

Thursday, June 10, 2010

I ♥ Dancing and I ♥ Dentyne ConfiDance!

Hello fellas,

How are you doing today? Hope you're feeling good all day long. Hey, hey, hey! I gotta good news for you guys who loveeeee dancing like me. Tak kisah la tarian kontemporari, tradisional, asli, hiphop, salsa dan apa² juga asalkan anda minat menari, come join the Dentyne ConfiDance workshop or you can participate in the contest and you might win a RM10,000 cash. Wuhooo!



Since I'm not really good in the modern movement, so I think I should learn one. I should take this opportunity to join the workshop since it FREEEE! See, I've registered already. Come and join together. Wish can make some new friends and learn something new there.



Jom la kawan², lagi ramai lagi happening... Mana tau dah pandai sikit leh la masuk contest dia pulak. Who knows kan! Check out the Facebook for more info. Sambil² tuh untuk membuatkan anda teruja, apa kata kita buat sedikit gerakan dance nih, come on!



Love,

13 bicara yang baik hati...:

Cik aiNa said... Reply To This Comment

good luck pojie..pewitts

atty's said... Reply To This Comment

semoga pojie berjaya..

helena's said... Reply To This Comment

dah lama tak menari..

syaf said... Reply To This Comment

wey pojie...nk join..macam mane ek??
aku minat lah...nk join...

||| PöJìé PööH ||| said... Reply To This Comment

Aina;
Thanks Puan Aina :)

Atty;
Thanks kak :)

Helena;
Jom CikHel menari bersama yok!

Syaf;
Jom la join sama :)

etomyam said... Reply To This Comment

wow best..exercise ni, sihatkan badans

m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] said... Reply To This Comment

kalau yg ala2 je cm mne?.. nari pon x baik sgt..blh ke?

||| PöJìé PööH ||| said... Reply To This Comment

Etomyam;
Erm, tau xpe :)

Mapie;
Opkos can// Bila lagi nak belajar kann!

CengkodokPolkadot said... Reply To This Comment

Kurus la Pooh pasni

darkbatman said... Reply To This Comment

dancing?aaaaaaaaa... pengsan dlu kot? ahaha..;poojie, aie x reti menari..heh

El-Zaffril said... Reply To This Comment

Encik.. saya tak pandai menari

kak ina kl said... Reply To This Comment

alahai pojie..memang tak layak masuk tau..dah kertu lah..

||| PöJìé PööH ||| said... Reply To This Comment

Zen;
I mmg kurus la ;p

Aie;
Hahah, meh Pojie ajar meh :)

E;
Xpandai boleh belajar :)

KakIna;
Boleh jerr kalau mampu..