||| Tercari² |||

Monday, May 24, 2010

Kisah seram; Hantu pun ada lagu!



Malam sunyi ku sendiri
Duduk sepi diatas pohon
Kubiarkan rambutku terurai
Tanpa kaki kelawar,anjing dan bulan purnama
Menanti kekasih ku yg belum mati

Kapan mati kekasihku
Ku menanti kau disini
Ayuh mati bunuh diri
Biar kita jumpa lagi
Seperti dulu

Hahahahhahahahaha

Mana mungkin ku kembali
Hidup lagi seperti dulu
Kecuali engkau mati
Mohon mengerti



Amacam? Ada berani dengar sambil menyanyi tengah² malam? Huhuh. Hah, jangan main² sekarang yer. Hantu pun sudah pandai compose lagu, tulis lirik siap nyanyi lagi. Cuma produksi nak buat videoclip jer belum ada lagi. Kalau tidak sure ada wajah² mereka di dalam YouTube nih. Apa² pun ini merupakan nyanyian seorang penyanyi Indonesia; Alda, yang pernah popular di Malaysia dengan lagu Aku Tak biasa.

Ada khabar angin yang mengatakan bahawa beliau mati 3 hari selepas merakamkan lagu ini. Kematiannya membawa beberapa persoalan dan tanda tanya [KLIK]. Dan yang pasti, lagu ini ke udara selepas kematian beliau, dan menguatkan telahan orang ramai bahawa beliau mati kerana makhluk halus yang digelar hantu. Kerana mempermain²kan hantu dengan membuat lagu seperti ini. Macam². Siap ada rakaman video kedapatan susuk tubuhnya di kamar tempat kejadian. Boleh didapati di YouTube.

Wallahualam

Love,

8 bicara yang baik hati...:

redfingger said... Reply To This Comment

bro..jangan cite seram2, aku tinggal sorang2 nie..:-)

Roronoa Zoro said... Reply To This Comment

wow.. macam best.. aku nak dgr.. tapi kena download dulu sbb youtube xleh bukak skg.. hehe

QieFLy si Dolce said... Reply To This Comment

mmg layan tapi skali time dia gelak2 tu terus aku tutup hahahahha....

El-Zaffril said... Reply To This Comment

Dengar lagu pulangkan pun dah seram... hua hua hua

Mawar_berduri said... Reply To This Comment

wa....hantu moden ...tu yang ade lagu

syaf said... Reply To This Comment

ini fakta kah auta...

mengerikan....i like hantu, siapakah beliau yer, aku x cam sgt muke beliau, t aku terjah kat utube

Anonymous said... Reply To This Comment

huhu...sedap lerw..ade tak lagu audio sahaja...please send kan kt saya...musz_muska@yahoo.com

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said... Reply To This Comment

mlm tadi semasa kat opis aku try lew dengar lagu nie apsang lite2 jer wahhh memang menyeramkan + sambil tengok utube pasai penyanyi yg mati tue pergh!!