||| Tercari² |||

Friday, May 28, 2010

I wanna watch Toy Story 3

Salam kawan²..

Hari ini cuti Wesak Day ker? Ada pembaca Pojie yang sambut ker? Kalau ada Happy Wesak Day Pojie ucapkan. Jangan lupa pergi kuil tunaikan tanggungjawab yer. Bagi yang tak sambut pula macam Pojie nih, hari ini plan mau terjah Beryl's punya kilang untuk makan coklat free. Yeahhh! Pastu planning nak tengok movie. Sekarang ni tengah mengidam sangat², over-excited mau nonton filem Toy Story 3 nih, lebih² lagi dengan team Nuffnang yang cool!



Gosssshhhh!!! My favourite cartoon since I was in primary school is now back in action. Missing Woody and Buzz Lightyear so much! Tak sabar rasanya mau menyaksikan sequence filem ini dalam 3D. Ohhhh emmmm geeee! I love watching Disney Pixar cartoon movie especially in 3D. Absolutely amazing! And guess what? They will meet a lot of new friends in this movie. Dan jika jika Bean teringin melihat Sparks dan RedFingger pula Mr Pricklepants, Pojie pula teringin melihat toy yang baru ini untuk beraksi,



KEN!!!

Seriously masa kecil² Pojie ada pernah ada patung Barbie dan Ken adalah pasangannya. Kini Pojie dapat melihat anak patung Pojie "hidup" dalam filem Toy Story kali ini. Dia seorang yang charming, bergaya, hot, fashionable dan memiliki sifat adventure dalam diri segala²nya seperti Pojie. Ehem! Di dalam filem ini, dia akan bertemu dengan Barbie dan akan menjadi tourist guide kepada toys baru ini. Mau lihat sedikit aksi Ken, saksikan ini...



Macho macam Pojie kan! Hehehe..

Love,

5 bicara yang baik hati...:

El-Zaffril said... Reply To This Comment

Buatkan entry... plz plz plz...

BLOG PUTERA YUSOFF said... Reply To This Comment

huhu. cam dak kecik tgk cartoon. huhu

Pensel Kontot said... Reply To This Comment

Cam best lak cite neh

Roronoa Zoro said... Reply To This Comment

mcm best.. aku pon nak tgk !! hehe.. =P

enyheartsdiamond said... Reply To This Comment

barbie tu mcm eny lah :p