||| Tercari² |||

Thursday, May 27, 2010

Buat penggemar COKLAT dan SUSU!

Perhatian!!!

Kepada para penggemar coklat atau susu, atau kedua²nya sekali, ataupun coklat susu (seperti Pojie), maka kini dengan bangganya Pojie yang diwakilkan oleh diri sendiri ingin menjemput kalian semua makan coklat dan minum susu secara percuma pada minggu ini!!!



My favourite!



For chocoloate lover, meh la kita serbu ini tempat. Erm, tak nampak ker? Kecik sangat alamat Beryl's nih? Meh jengah kat umah Mr&Ziey nih. Ini semua MamaTisya la punya pasal, kasi Pojie stim tengok chocolate nih. Tapi nasib baik bukan After 8 Chocolate, so kira tak mampu buat Pojie terinzal ketika makan Beryl's nih la. Hehehe... Ada 3 hari uols, meh la mai on 28 Mei nih kalau korang tak sambut Wesak Day. Sebab Pojie cuti masa hari tu, so memang planning nak mai la. Mau serbu 1 kampung. Huhuhu...



Dan bagi sesiapa rasa nak buat sejarah sendiri, mau masuk muka dalam paper dan TV, leh la sertai World Milk Day 2010 di Pavilion KL pada hari Ahad ini. Kerana selain mereka akan mengedarkan minuman susu Dutch Lady secara percuma, mereka juga akan cuba untuk membuat rekod di dalam Malaysian Book of Rekod dengan The Largest Milk Drinking. Wahhh, lepas kejayaan Gatsby, Pojie akan join pula untuk Ducth Lady. JOm DD. Yang pasti Pojie mau pulun susu coklat Ducth Lady tu. Memang favourite Pojie since sekolah tadika dulu tau. Mau lebih info? Sila klik sini...

Tunggu apa lagi, SERANG!!!

Love,

16 bicara yang baik hati...:

Hezesuze said... Reply To This Comment

yang....kalo nk pegi makan cekelat free tu call dulu tau...huhu

mama tisya said... Reply To This Comment

aduhai bestnye kalo dpt p dua2 event ini..hehehe..dpt mkn chocolate free lps tu p minum susu free gk...hahahahha

sarah shafie said... Reply To This Comment

jauh pulak nk g..

momguess said... Reply To This Comment

den xblh pegi ahad nie
ada hal
sob arr

mAr@ZiEy said... Reply To This Comment

Pojie pg tau yg kat Bangi tu..tapaw utk akk sekali..hehe

edda(",) said... Reply To This Comment

giler best!! free tuh!!! nak pergiiiiiiiiiii

Roronoa Zoro said... Reply To This Comment

alamak jauh.. kalo dkt leh gi... T_T nak coklat jugak...

syaf said... Reply To This Comment

seb baik aku x minat ngan coklat

cik eykameow :) said... Reply To This Comment

macam best je. minat2. suke2. !! ehhh, tarikh dye sme ngn event youth tu lah

El-Zaffril said... Reply To This Comment

Huwaaaa... kenapa semua buat weekend ni... dah la weekend ni kene keje... demmit

CikLilyPutih said... Reply To This Comment

pojie,
nanti caling2 k lily ek. masa time susu nanti1

m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] said... Reply To This Comment

nak join pojipooh tapi nk balik kmpg lh... 2 pon law ade wet lh..

zuhanif said... Reply To This Comment

untuk pengetahuan kawan2 kat jb pun ada wat festival coklet besar2an kat danga ct mall pd 5 & 6 jun ni emmm tak sabar rasanya huby i siap suruh spend duit la nak borong cm ner la ek nak turunkan berat badan ni hahahah

atty's said... Reply To This Comment

wah ini sudah bagus harus terjah ..dkt je ngn umah nie .

Eazy Izzuddin said... Reply To This Comment

jom terjah pojie...
kat bangi eh...
tgk la
hehe
xD

||| PöJìé PööH ||| said... Reply To This Comment

KOmen pasal coklat free kat bangi dari seorang teman FB ;p

Hasnita Mohamed:

hmmm.. saya dah pergi semalam...

Actually...
Hanya berbaloi pergi kalau betul-betul nak beli coklat..
Buffet nyer agak kelakar..... See more
berbaris dari luar bangunan..
masuk bangunan berbaris lagi..
dapat la satu piring plastik yang sebesar tapak tangan..
berbaris.. dan sampai di meja buffet..
hulurkan tangan yang memegang piring..
pekerja beryls akan letak coklat sebutir dua dalam piring comel tu..dapat la lebih kurang 8 biji coklat..

makan sambil berdiri dan tergelak2 dalam hati..
"oooooo ini lah buffet nyer..."kui..kui..kui..
Memang takkan kene charge punya..hahaha..
sekali telan jer dah habis.. kalau teringin nak makan kene lah berbaris lagi..
hahahah..idokler teman nak berbaris lagik..

so... time beli coklat yang berbaloi..
pengurangan harga jualan dengan harga pasaran luar ok lah...
about rm4 hingga ke rm5 juga bezanya...

so..kalau betul nak beli coklat...
baru datang...
nak wat hantaran ker..hadiah ker.. berbaloi lah..

tapikalau memang niat nakmakan coklat 8 ketul tu pun okeh jugakk..hehehe..

so.. thanks,... itulah ulasan saya..
thanks...