||| Tercari² |||

Wednesday, May 19, 2010

MyFriends2U, Facebook versi Malaysia?

Salam,

Mesti ada di antara kawan² yang pernah dengar tentang laman web sosial dari Malaysia yang baru dilancarkan baru² ini. Inilah dia MyFriends2U.



Ada yang mengatakan macam FB, so far setelah Pojie join dan beberapa teman, Pojie tengok, macam sama. Cuma biasalah ada kelainan dan beza sana sini. Tak mahulah dikatakan meniru kan walaupun pada hakikatnya ada laaaa. Huhu. Jadi kalau kawan² sudah daftar MF2U nih, bolah la add Pojie di sini. Pojie pun masih kueh dalam mengendalikan laman sosial yang baru ni. Naik bosan pun ada juga, memacam yang ada semua Pojie join. Hujung² berkulat sudah. FB jela yang pojie layan kini. Yang lain² cam sesengal ubi jer rasa. Apa² pun, layankan jela...

Love,

6 bicara yang baik hati...:

Hazzy Ishak said... Reply To This Comment

hazz pun dah lama tak sentuh fb
he he he

Ieda Al-Habsyi said... Reply To This Comment

ada jugak member2 join benda ni, dorg kata lebih kurang je..tapi still FB lagi buat masa ni, nnt2 kot baru buat yang baru ni :)

El-Zaffril said... Reply To This Comment

Dah tak larat nak layan banyak2

Mawar_berduri said... Reply To This Comment

nanti bley la register yang baru ni...FB pun da kna block kat opis ni ..hihihi

suhaisweet said... Reply To This Comment

Hi there..1st time see ur blog..nice entry and love ur pics too.visit me if free huh..;)

@juera said... Reply To This Comment

byk btul laman sosial skrg ni..sume nk join..hehe..ada mse nnti nk join jg..^___^