||| Tercari² |||

Tuesday, May 11, 2010

Slogan Untuk Abg eQ...

Salam kawan²,

Dah lama Pojie tak join contest² yang dianjurkan oleh para bloggerwan dan bloggerwati dalam industri blogging tanah air nih. Cewah! Bukan tak sudi, cuma kadang² terlalu sibuk dengan hambatan kerja sana sini. Lagi² pula kalau nak join tiada idea, memang tak akan join. Lagipun sah² Pojie tak kan menang hoh! Tapi demi seorang abang kachak ini, Pojie gagahilah jua join contest dia. Penat dok fikir slogan dia berhari², berminggu², maka inilah yangt erbaik dari Pojie wahai Abg eQ :)



"hhmmm...saya follow 'Kurasakan Something...' kerana...
saya rasakan ada 'something' di dalam diri Abg eQ yang menggugat biologi diri ini, umpama ada kimia dalam setiap kata-katanya, yang bisa menghasilkan fizik yang dinamik!"

Wahhh! Amek kau sekali keluar biologi, kimia dan fizik segala, lengkap 30 patah perkataan! Yela, ingat dia sorang jer terer fizik? Pojie pun terer tau, dapat B4 lagi tau! Hahaha! Ampunnn Abg eQ mahafizik, kalau la berguru dengan dia dari awal, sure Pojie dah terer fizik cam dia kan. Kan cikgu kan! Hehehe.. Apa² pun I like this kind of contest, senang maaaa!

Abg eQ, chow chin chau

P/S: Sori Abg eQ, link pada gambar tidak berfungsi di PoJiePooH nih. Tak tahulah kenapa..

Love,

10 bicara yang baik hati...:

H.R PuTeRa YuSoFF said... Reply To This Comment

wah tertonggeng akal duk ingt fizik, kimia and biology

cikgadis said... Reply To This Comment

wahh! mau join juga!

eqbalzack said... Reply To This Comment

wahh...tq pojie...
bila sebut fizik je terus abg eq jd happy...

pandai kipas ek...hihi...

Matjoe said... Reply To This Comment

wow. sungguh ilmiah jawapan pojie. fizik sure dapt A1 ni.

pojie, nak rayu vote audition PA saya:


http://projectalphagroup.ruumz.com/Videos/View.aspx?groupid=383&id=88635&returnurl=%2fVideos%2fDefault.aspx

thanks

QieFLy si Dolce said... Reply To This Comment

wahhhhh grand slogan ko...makan ati plk aku :P

CengkodokPolkadot said... Reply To This Comment

Kalo I masuk
Kalah la pooh!!

mama zharfan said... Reply To This Comment

salam ziarah...singgah tgk slogan..sounds cute :) good luck

pago" said... Reply To This Comment

wah, mantap slogannya. good luck!

Mawar_berduri said... Reply To This Comment

fuh...
dahsyat slogan poojie ...
cayalah ... ^__^

BELALANG said... Reply To This Comment

wah wah pojie.... khelassss je... jeles bllg nie.. xpa xpa.. kalo bllg tewas di tgn pojie... bllg redha ;P