||| Tercari² |||

Monday, May 10, 2010

Malaysia's Largest Youth Festival; YOUTH '10

Horayyy!!

Festival belia terbesar di Malaysia kini kembali. Youth'10 kali ini akan diadakan di PWTC pada hujung bulan ini, 28 - 30 May 2010. Event yang akan membuatkan kawan² teruja untuk menyertainya dengan pelbagai acara dan sambutan.



Ia akan berlangsung selama 3 hari, dan macam² aktiviti akan dijalankan seperti music festival, dance festival, sports festival, shopping festival dan macam² lagilah! Yang pasti mesti happening sebab mengumpulkan belia² dan anak muda seawal usia 15 tahun sehingga 35 tahun di dalam satu tempat. Selain boleh membesarkan networking dan kenalan, dapat juga melakukan aktiviti² yang berfaedah serta menimba ilmu dari festival ini.

Untuk menyertai festival ini, kawan² perlulah membeli pas bagi membolehkan kawan² memasuki akses ke mana² festival, event dan juga conference. Harganya dari serendah RM5 sehinggalah RM20. Tanpa pass ini, kawan² tak dapatlah masuk dan mengikuti mana² acara yang best² di dalam itu nanti.



Eh, jap². Tadi Pojie cuma cakap pass berharga RM5 dan RM20 jer kan. Mana datang pass percuma pulak tuh. Ha, kawan² bab percuma memang suka kan! Okla, Pojie nak kasi tahu nih, kawan² boleh dapat pass² percuma ini dengan hanya mendaftar di link bawah nih.


Sudah daftar? Bagus.. Nanti boleh la kita collect free pass nih sama² dan berjimba² di sana beramai² ek. Untuk maklumat yang lebih lanjut, kawan² bolehlah melayari Youth Festival dan YouthSays. Oh, mahu buat RSVP ke event² yang akan dijalankan? Bolehlah kalian berbuat demikian di Youth'10 Facebook. Jangan main² yer, event ini juga bisa menjanakan wang untuk anda, tak percaya? Silalah percaya...

Love,

9 bicara yang baik hati...:

GhOsToNe said... Reply To This Comment

wah..
cambesh jewk!

Roronoa Zoro said... Reply To This Comment

ade ape kat sana? xpernah gi lagi nih..

shafiq said... Reply To This Comment

macam best.. nak pegi la !


My latest entry : Aksi Chelsea Juara Liga Inggeris Musim 09/10 !

mu_iz said... Reply To This Comment

yay.. sudah daftarr.. harap2 xdek emergency call, so that boley pegi event ini.. kihkihkih..

QieFLy si Dolce said... Reply To This Comment

have je la uolsss....time ni i dah ada kat INDON minum starbuck with KADE :P

kak ina kl said... Reply To This Comment

pojiee.pojieee nanti dapat lebih bolehlah kasi akak ek..poojiee kan baik hati..

cantik ek mak poojie..semuga beliau berbahagia bersama anak-anak beliau.

miss lolly a.k.a luvfareda said... Reply To This Comment

xdapat pegi lagi :(

zeyrulez said... Reply To This Comment

salam ziarah..

zeyrulez said... Reply To This Comment

salam ziarah..