||| Tercari² |||

Sunday, May 16, 2010

Wasiat Lembu dari Kak Tash

Horayyy!!

Dapat tag lagi pada hari Jumaat lepas. tag berupa wasiat seekor lembu dari penternak yang tak pernah berjaya; Kak Tash. Hahaha. Bertuah betul. Klo dia bagi daging lembu ker, tulang ker leh juga buat makan sup ker, rendang ker. Bagi betul² pun rasa best boleh jual kasi untung di hari raya. Ini gambor je, terima jela deknon...



1. Thanks and link the person that give you the cow.
Yerr terima kasih Kak Tash. Tak malu, orang tak mintak pun bagi lembu, lepas tuh dia tuntut terima kasih pula. Tak malu betul. Lalala..

2. Bagi balik wasiat pada 7 bloggers paling aktif atau tak aktif.
Uiks, sekejap BI, sekejap BM, pasnih sure bahasa tamil dengan mandarin punya soalan. Huhu.. Tak mau bagi saper², nak simpan sampai gemuk, leh sembelih!

3. Bagitau diorang yang diorang dapat dari Orang Kaya Sepening Lalat.
Ini lagi aku pening, masa bila aku jadi penduduk Kg Sepening Lalat tah. Hahaha, sengal!

4. Cerita 3 perkara yang selalu anda buat sambil tengok TV.
- baring
- SMS
- membebel..

5. Bagitahu 3 makanan pelik yang pernah anda makan.
- kepala ikan bilis
- babat (perut lembu)
- ikan patin masak tempoyak. Hahaha!

6. Cuba bagitahu berapa orang dah kawan anda dekat Facebook.
Busy body la. Ada my FB kan? Check sendiri, tak larat nak kira. Lalala..

7. Soalan cepu emas camne korang jumpa spouse korang or pakwe or makwe. Kat mana?
Jumpa? Tah, kutip kat rumah urut. Hahaha!

Ohhh Kak Tash, dah setel!

Love,

6 bicara yang baik hati...:

QieFLy si Dolce said... Reply To This Comment

tak tahan uolsss market tinggi just kutip kat rumah urut kekdahnyer...

kawie2020 said... Reply To This Comment

uissskkk... gemuknya lembu nih...

hehehhehehehhehehe

Amieynna Amin said... Reply To This Comment

salam..
xpernah jumpe tag dpt lembu..
hehe..
nak jugak..

iyllienaz said... Reply To This Comment

haha..rumah urut??

syahira ariff said... Reply To This Comment

lembu nie glamer betol
ramai jwb tag nie
hehehehhehehe

Natasha said... Reply To This Comment

wahakakakakakaak!!!!! ko ni sengal lah poji...x ko ada tempat lain ker ko nak jumpa selain dr umah urut...eeeeeeuuuuuwwwwwwww