||| Tercari² |||

Sunday, May 23, 2010

Edisi Mengimbau Kenangan; Kartun Pujaan (Part I)



Masih ingatkah kalian pada kartun yang popular di awal tahun 90an. Anak² yang lahir pada tahun 80an macam Pojie nih pastinya mengingati kartun dari Jepun ini. Yang bisa membuatkan Pojie tak pergi sekolah agama petang setiap hari Rabu. Kalau pergi pun dengan linangan airmata sebab kene marah dengan mak. Sampai ke sekolah pun bukan ada budak², 2 3 orang jer yang ada dalam kelas. Cikgu tanya mana pergi lain², dengan selamba jawab diorang tengok cite TOMATOMAN! Hahaha. Teringat² zaman kanak² dulu. Budak² sekarang tak jumpa dah citer kartun yang best² macam nih. Ingat lagi tak lagu tema dia? Meh layan sini...



Tomatomato tomatomatok!

Love,

5 bicara yang baik hati...:

flyz said... Reply To This Comment

pojie! mana bleh lupa...kartun the feveret 1..suka giler dulu...ingat lagi 1 episode tu diowg wat pertandingan makan paling byk..episode tu smpai skrg aku ingat...cuma lupa tomatoman ada admire ssowg...sape ekk?

QieFLy si Dolce said... Reply To This Comment

hehehe tai ingt da...

SD said... Reply To This Comment

suka tomato man....huhuhuhu

mashi_amie said... Reply To This Comment

hahaha..same..sampai ponteng tusyen nk tgk citer ni..hehe..zaman kanak2 yang meriangkan..

El-Zaffril said... Reply To This Comment

Wah... tomatoman... hahahhahaa