||| Tercari² |||

Friday, May 7, 2010

TEATER: Bangsawan Nilam Diwani (Semarak Bangsawan)

Salam teman,

Maafkan Pojie yer. Terlalu banyak fikirkan itu ini sampai hampir lupa aktiviti teater bulanan Pojie untuk bulan Mei ini. Ada yang ternanti²kan informaso dari PoJiePooH ker? Maaf deh. Jiwa kacau, otak pusing, fikiran celaru, ditambah pula dengan hambatan kerja dan tanggungjawab. Thanks to Faizul Selamat yang telah menyelamatkan Pojie dari terlupa nak update mende² nih. Hehehe..



Okla, teater kali ini macam biasa akan diadakan di Panggung Bandaraya DBKL, dari 7 - 9 Mei ini. So, nampaknya Pojie hanya sempat tengok hari Ahad nih jelah. Tapi maaflah yer kawan² tiada poster kali ini. Pelik betul, macam mana la teater dan kesenian di Malaysia ni nak berkembang meletop pom pom pom kalau Poster pun ilek! Tak mengapalah, maybe kalian boleh rujuk dengan jadual persembahan persembahan di sini dan sini.

P/S: Terima kasih buat Ben atas kesudian kamu membuatkan Pojie terliur malam ini. Tapi sayangnya Pojie tiada selera nak makan 2 3 hari ini..


Love,

4 bicara yang baik hati...:

intanurulfateha (◡‿◡✿) said... Reply To This Comment

.teringin nk tgk teater lahh
.tp x de mse :(

GhOsToNe said... Reply To This Comment

tringin nak g tgk!

Kapten said... Reply To This Comment

aku x pernah pg teater ni
teringin gak sebenarnya




Latest Entri: Ciri Wanita Yang Menawan Lelaki

ARC™ said... Reply To This Comment

seumur hidup aku sekali je penah g teater