||| Tercari² |||

Saturday, October 29, 2011

Tahniah #OctTwtFest!!! [VLOG]

Salam Pojiepeeps,

Bagaimana cuti sambutan Deepavali haritu? Ada yang buat open house? Tak invite Pojie pun tau. Kita dah la mengidam makan laddu dan maruku yang sedap². Huhu. Oklah buat korang yang dah datang ke #OctTwtFest minggu lalu bagaimana? Best tak? Bagi yang tak sempat hadir, nak tau best ker tidak, betapa terujanya Pojie di sana, boleh layan vlog yang telah Pojie sediakan, dan silalah komen.


Apa² pun tahniah diucapkan buat orang² kuat #OctTwtFest dan juga korang semua yang telah berjaya memecahkan rekod dunia seramai 2,288 orang [KLIK]. Wah, memang nombor sangat "ong" tuh! Bukan itu sahaja malahan juga dapat unlock epic swarm badge seperti yang telah diharapkan sebelum ini.


Sehingga kini, Pojie terasa kemeriahannya, rasa sangat best dan terhibur semasa berada di sana. Berjumpa dengan kawan² baru dan lama. Kawan² yang selama ini muncul di timeline dan mention, kali ini dapat bersua muka, berlaga pipi dan perut. Huh, bukan selalu tau! Antara teman² retis yang dapat bertentang mata, bertentang lensa camera adalah...


Mengikut arah jam: @neyrashazeyra @AidaSue @zullicious @NurAizuddin @AmalEspraza @Ariffmasrom @EmanTheHalia @AslannAs @tetaufiq @jellyboone 


Mengikut arah jam: @tetaufiq @nemomimosh @taufiqhelios @Afnie_Lan @nemomimosh @hazeecsulaiman @azfarul @FazleyYaakob @ImranAjmain 


Bersama retis (aka penari Siti Nurhaliza); @NazimNasri 

And last but not least; my kembar Hafiz Chopp (dia takde Twitter ek?)

Actually ramai lagi, tersangat ramai yang Pojie terjumpa di sana dan tak sempat nak snappy² memandangkan orang yang terlalu ramai macam ulat taik. Ada juga teman² Twitter yang datang tetapi tidak dapat ditemui kerana tak cam muka. Mungkin lepas ini pihak pengurusan boleh memikirkan sesuatu cara dan langkah untuk semua tweeples saling mengenali dari jauh. Maybe adakan tag nama dan dilekatkan di baju masing² instead of riben kan. Kalau tidak, nampaknya terpaksalah lepas ini Pojie akan buat button atau nametag dengan nama sendiri. Tak pun topi ker kan, sebatu orang dah nampak. Kaoo mampooo??! Apa² pun terima kasih yang tidak terhingga kepada teman² lama dan baru yang sudi bertegur sapa dan borak² dengan Pojie haritu. Dan terima kasih juga buat #tunangkite merangkap cameraman bidan terjun untuk vlog Pojie pada hari tersebut.

Thank you sayang...

Jadi korang jangan lupa layan vlog Pojie atas tuh dan komen. LRT pun kalah dengan kelajuan Pojie. Haha. Semoga kita bertemu lagi tahun hadapan, insyaAllah. Alah, tak perlu tunggu twtup tahun depan jer kan, kalau rasa² ada kawan² yang nak ajak jumpa lepak sama², mention jer @Pojiepooh, insyaAllah permintaan korang akan ditunaikan andai ada kelapangan masa dan keadaan yang mengizinkan. Nak jumpa di #TwtupKaseh 3.0 pada 13 November nanti pun boleh. Sehingga bertemu lagi lain kali...

See ya!!!
Hanya satu,

1 bicara yang baik hati...:

Dinda Iva said... Reply To This Comment

eh kita adelah dalam vlog tu...hehehehe...