||| Tercari² |||

Thursday, October 13, 2011

Contest DANIEL ADIE : SISPA

Salam Pojiepeeps,


Rasanya dah lama sangat Pojie tak join contest yang teman² Pojie jalankan. So rasanya tak salah kali ini Pojie nak join contest dari seorang blogger muda yang jambu yang tak pernah reput dimakan zaman dan sentiasa kelihatan kacak di mana saja terutamanya di blog beliau. Tah apa rahsia dan petuanya, tak pernah pulak dicungkil. Beliau adalah Danie Adie. So Pojie nak join contest SISPA beliau? Apa tuh? Iaitu Senyum Ikhlas Senyum Palsu. Hahah, macam². Jadi Pojie ingin mempertaruhkan gambar ini...


Urm, dua gambar dengan berbeza senyuman tetapi tetap manis menawan. Walaupun hampir mencecah 30an, keserian bakal pengantin tetap terserlah. Hahah. Mengarut jelah. Kalau korang tak diberitahun pun obviously akan cakap senyuman sebelah kanan tuh nampak sangat palsu. Kerana apa? Kerana...

"Terkadang, senyuman palsu terukir apabila diri ingin kelihatan comel dan ceria sepanjang masa dalam menutupi sebuah hati yang lara"

Gittewlah! Haha. Kalau rasa² korang nak tayang SISPA korang, boleh la join contest beliau [KLIK] yang akan tamat pada 30 Oktober 2011 nanti. Hadiahnya not bad ok. Kalau ada rezeki maka dapatlah hadiah banner, coklat Ferrero Rocher dan Angry Bird besor gedabak! Pakej pelansingan badan pun ada? Ok tipu. Jadi apa tunggu lagi, jom join. Nak ajak teman saya yang manis senyuman iaitu Aisyalicious dan Zuezoey join sama!


Ayuh!!!

Hanya satu,

8 bicara yang baik hati...:

DanieL AdiE said... Reply To This Comment

Erm..rasanye, pojie x submit lg url entry ni kat blog adie..huhu..

bdw, thanx so much sebab sudi join contest adie..

Appreciate it..

all the best ya pojie..

Fiq Fikri said... Reply To This Comment

hamboiii tahik lalat tu yang ikhlas

Tentang Kita said... Reply To This Comment

singgah sini

dtg dr segmen yg sama
http://azumylini.blogspot.com/2011/10/contest-daniel-adie-sispa.html

Mra Mastura said... Reply To This Comment

gudluck ^^

atiqa aris said... Reply To This Comment

hamboi siap ade tambah pakej pelansingan badang.eh badan.haha

butterflyana said... Reply To This Comment

Good Luck, Awak!
:)

Pojiepooh Abdullah said... Reply To This Comment

Haha thanks semua :)

ijat_asni said... Reply To This Comment

.the result may come soon, best of luck.

^______^