||| Tercari² |||

Sunday, October 2, 2011

Siapa Dia? Tiara Jacquelina? Nora?

Salam,

Semalam Pojie dah tengok teater muzikal The Secret Life of Nora yang hebat ini. memang berbaloi untuk anda semua peminat² seni teater dan muzikal. Jadi bagi korang yang masih belum membeli tiket, semoga dengan melihat videoclip dari Tiara Jacquelina yang bertajuk Siapa Dia, bisa membuatkan anda teruja untuk menyaksikannya. Oh, tak nak beli boleh juga join Peraduan The Secret Life of Nora untung² boleh menang tiket percuma kan! Pojie akan update kepada anda kemudian ok. So meh layan sambil joget² kabaret!


"Siapa siapa itu yang memandang pada aku
hati rasa terharu teringat kau selalu..."

Hanya satu,

3 bicara yang baik hati...:

DanieL AdiE said... Reply To This Comment

Memang berbaloi!

^ Uncle Syaf ^ said... Reply To This Comment

yup..dah tengok

tp x bape minat la... ade cam kureng sikit lagu die...susah nk masok :)

Umar Arlee said... Reply To This Comment

Worth the price, kan?! Tak sabar nak tgk teater badai semalam, next month!! :D jom tgk sama2