||| Tercari² |||

Saturday, October 22, 2011

The Secret Life Of Nora; My talky review

Hi Pojiepeeps,

Kembali lagi Pojie di hari Sabtu yang penuh ceria, penuh bahagia. Urm, bahagia la jugak walaupun kena kerja hari ini. Eh, jangan risau #OctTwtFest hari ini tetap Pojie hadiri. Bila lagi nak berjumpa bersua muka dengan tweeples² ternama di Twitterjaya kan kan. Jom! Sementara tuh berita baik buat teman² yang masih lagi belum menyaksikan pementasan The Secret Life Of Nora, sebagaimana yang telah Pojie ceritakan sebelum ini di sini, sini, sini dan sini! Pementasan dilanjutkan pada 20, 21 dan 22 Oktober. Kira hari ini adalah hari terakhir pementasan. Bukan itu sahaja, pengguna Maxis juga boleh mendapatkan diskaun 50% tau! Tak perlu Pojie menulis panjang², jom dengar Pojie membebel di dalam video temubual eksklusif ini pula di minit 0:22 - 1:15.


See, "sangat² mengujakan" sungguh aku berkata²!
Hahahaha!!!

Hanya satu,

4 bicara yang baik hati...:

Fitrihadi said... Reply To This Comment

best ke teater ni?? aku tak pernah lagi gi tonton teater.. tatau apa rasanya..

jackieKOH said... Reply To This Comment

x sempat nak tgok..huhu

Pojiepooh Abdullah said... Reply To This Comment

@Fitrihadi Best! Tapi kalau bukan peminat teater tatau la maybe tak enjoy kot..

@jackieKOH Laaa tulah busy sgt mai KL

Umar Arlee said... Reply To This Comment

wow~ macam spokesperson lah Poojiepooh! I'm impressed and teruja! :) badai semalam next! hehe