||| Tercari² |||

Wednesday, December 9, 2009

Makna Cinta Nama Ku...

Hoh, sajer gedik² takde keje. Main la kuiz² membuang masa kat mukabuku a.k.a. FaceBook (wondering kenapa la dia panggil FaceBook ek?). Tapi Pojie paling suka buat kuiz yang lebih menjurus kepada kuiz personaliti. Sebab apa? Sebab 80% daripada kuiz² itu adalah genuine dari penyelidikan (walaupun tidak dapat dinyatakan sumber) beberapa pakar yang Pojie pernah buat sebelum ini. Dan dari kuiz² yang Pojie buat selalunya sebanyak 90% adalah tepat dengan diri Pojie.

Dan baru² ini Pojie ada buat 1 kuiz berkenaan dengan CINTA. Cewah.. Jarang Pojie borak pasal cinta dalam PoJiePooH nih kan. Sebab apa? Sebab keKaseh hati Pojie tuh low profile orangnya. Hehehe. So mari kita lihat apa makna cinta dari nama Pojie; Mohd Fauzi. Ada yang dapat mengesahkannya? Tanyalah Kaseh. Hehehe..

Makna Cinta Nama Ku...

M : ..membuat pacaran lebih menarik
O : ..mempunyai personaliti yang bagus
H : ..setia kepada yang satu
D : ..kekasih yang terbaik pernah dimiliki oleh siapapun

F : ..sukakan pasangan yang agak liar dan gila-gila
A : ..seorang yang gila-gila
U : ..disenangi oleh semua orang
Z : ..memiliki fikiran yang luas
I : ..manis dan romatis

P/S: So Kaseh, sila jawab betul atau salah. For me, 100% tepat sekali *wink*.

Love,


12 bicara yang baik hati...:

farish H said... Reply To This Comment

seorg yg gile2 hehehee

Cik aiNa said... Reply To This Comment

aina boleh try neh..ehehe,
suke jugak main kuiz cmni..sbb dorang wat research dlu kan.

ezany said... Reply To This Comment

pojie...tp kan cinta PLU nie ada ker yg setia ??

@juera said... Reply To This Comment

huhu..kuiz kt FB tu tah pa pe kn..tp aku layan gak time aku borink giler..ngehx3..

Hezesuze said... Reply To This Comment

wawawa sume karekter tu mmg ade kt pojie....huhu

i looooiikkkeeee !!

dalinee opart said... Reply To This Comment

heheheh
dal pun suka maen game personality dalam fb~
i like it~

sI tEDI said... Reply To This Comment

wah!! kondipen 100 tepat! ekekeke

||| PöJìé PööH ||| said... Reply To This Comment

Farish;
Yesszzaaa..

Aina;
Nak try apa yer??

Ezany;
Ada jer.. Kamu lo jumpa lagi kot..

Juera;
Kan²..

Hezesuze;
Hahaha, terimas sbb bg cop mohor!!

Dalinee;
Me too :)

Tedi;
Yesss I'm damn confident!
Wahahahah!

watie said... Reply To This Comment

akak kalu facebook nie memang fail huhuhu x berapa nak gheti hihihi


re = yer betul tekaan pojie memang ada mcm kalimah Allah pada sebiji telur

||| PöJìé PööH ||| said... Reply To This Comment

Kak Watie;
Mula² xreti now dah best!
Hohho!

Mr.Homosapiensz said... Reply To This Comment

hahhaha........top 5??? boleh la....walaupn xde yg vote.....nak gelak guling2 jap...


hahhahahhahha!!!

Adam said... Reply To This Comment

ade la plu setia...opssss<===emoo