||| Tercari² |||

Tuesday, December 29, 2009

Demam NOVEL Kembali!!!

Erm, mungkin kebanyakan daripada kalian sudah tau yang Pojie nih boleh dikategorikan sebagai "hantu" novel sejak di sekolah rendah lagi. Pojie paling suker novel genre pengembaraan, seram dan suspen. Yang cintan cintun, jiwang karat, ampun! Pojie leh kene migraine kalau baca. Opps! Bukan bermaksud Pojie xromantik, no, no no! Cuma Pojie rasa rimas cam tiberikan ubat tidur apabila diberikan novel² kisah romantik nih. Tak tahulah mengapa.

Since beberapa minggu yang lepas, ada perkhabaran yang mengatakan bahawa ada 2 novel sedang laris di pasaran, Pojie pun apa lagi, dapat gaji minggu lalu, terus Pojie ke kedai buku mencari 2 novel ini. 1 dari novelis thriller, penulis kegemaran Pojie iaitu Ramlee Awang Mursyid dengan buahtangan beliau yang terbaru iaitu 9 Nyawa, dan 1 lagi dari seorang blogger yang Pojie pernah kenal rapat suatu ketika dulu dengan novel sulungnya bertajuk Blog Priasetia.



So far, Pojie tengah gigih menggila menghabiskan novel 9 Nyawa. Memang best dan mendebarkan. Blog Priasetia menyusul kemudia. Hehehe.. Buat kalian semua yang "hantu" juga seperti POjie, jangan lupa dapatkan nashkah² ini di kedai² buku yang berhampiran yer.

Adios!!!

Love,

11 bicara yang baik hati...:

farish H said... Reply To This Comment

hehe bcdlah blog priasetia..mmg besh bbaloi baloi..yuni shora ..rasheed x ahakss

AniS GalaXy said... Reply To This Comment

wah.....gila hantu tu jgn beli
yg hantu novel jer blh beli...hehehe

9 nyawa mmg mendebarkan la pojie
suspen kan

momguess said... Reply To This Comment

dulo2 akk suka bc novel
tapi sejak umur dah 3 series ni
malas yg amat

Hazzy Ishak said... Reply To This Comment

blog priasetia udah abis di baca..heeee

syaf said... Reply To This Comment

wah hantu novel...aku x minat sgt novel2 ni...ow 2 novel anuar kamarudin kan
aku ade nampak zul bace kat dlm bilik...siap promote kat haku kali...best kate beliau

a i z o u l h a s h i m i e said... Reply To This Comment

aku bukan di kategorikan sbg hantu novel..tapi hantu mroyan..
matilar x releven pon..
larikkkk...

iva saionji said... Reply To This Comment

pojie..iva dah katam blog priasetia...wah yuni tu realkah..hehehehe...pojie 9nyawa tu best tak..??macam nak pegi beli jek...

QieFLy si Dolce said... Reply To This Comment

aku pown baru je lepas baca 2 novel sngt best hhuhuhu

QieFLy si Dolce said... Reply To This Comment

aku pown baru je lepas baca 2 novel sngt best hhuhuhu

Remy.com said... Reply To This Comment

tadi baru g beli priasetia, esok remy start membacer...

iyllienaz said... Reply To This Comment

wajib beli jugak..td dah cari kat pkns s.alam xde..kena g mph or popular la gayanye..