||| Tercari² |||

Wednesday, December 30, 2009

Kalendar oh Kalendar!



Erm, tahun 2009 berbaki sehari saja lagi. Kalian dah ada kalendar tahun 2010 tak? Belum ada? Ohh, tak payah susah² membeli barang² kat Mydin ker Giant ker semata² nak dapat kalendar percuma. Anda boleh buat sendiri lagi tau! Personalized siap tempek muka sendiri lagi. Glamour gittew!

Caranya bagaimana? Meh sini Pojie ajar, andai anda manusia yang mempunyai penyakit 'narcism' seperti empunya blog ini, maka Pojie cadangkan anda boleh membuat kalendar sendiri dengan meletakkan muka sendiri di atas kalendar itu dengan melayari laman web ini [KLIK]. Kalau tak nak letak gambar sendiri pun tak mengapa. Kalian boleh letak gambar kucing ker, pemandangan ker, yang tersayang pun boleh. Lagi afdhal gambar mak ayah dan family (anak mak sangat kan!). Anda boleh lihat salah satu contoh yang telah Pojie buat sebentar tadi [KLIK]. Nak save, print dan tampal kat dinding anda pun boleh juga, tanda anda pembaca setia PoJiePooH. Wahhhh!!

Selamat Mencuba!

P/S: Erm, cakap pasal kalendar, mesti akan ada hari² kelepasan (cuti) betul tak? Meh muat turun Jadual Hari Kelepasan Am Persekutuan dan Negeri 2010.

Love,

11 bicara yang baik hati...:

Hazzy Ishak said... Reply To This Comment

mabelessss...
thanks pojie

GhOsToNe said... Reply To This Comment

uiks!

leh wat muka sndri kat calender!

besh2!!

sI tEDI said... Reply To This Comment

wah! boleh jual kalendar muka sendiri

kawie2020 said... Reply To This Comment

hehehehehhe.. aku dah buat dah kalender aku sendiri.. hehehehehehe

iva saionji said... Reply To This Comment

iva adore kalender Dato Lat....dah dapat pon...so kalender pojie pon iva mau ya..thankz pojie..ohw ya thankz info pasal 9nyawa tuh...i will buy it...

farish H said... Reply To This Comment

shiok gak wat kalendar sdirik hahaha

Ejay said... Reply To This Comment

saya mmg pembaca setia.
tp takde la smpai nak gantung kalender gambar kamu... over tau!
hahaha

syaf said... Reply To This Comment

wahhh dasyat...thanks ek ko kongsikan...aku nk try buat r...heheh
tq 4 da information

Afzainizam said... Reply To This Comment

Selamat Datang Tahun Baru
.dari kami warga
http://firestartingautomobil.blogspot.com/

... Azam baru...

kehidupan menempuh alam dunia
Menghabiskan waktu yang tidak lama
Usia bertambah senja tanpa terasa
Semakin dekat akhir tahun, menjelang tiba
Akhir tahun sebagai sarana evaluasi
Melihat kualitas hidup dari sisi diri
Menjadi kualitas pribadi yang mandiri
Untuk mencapai prestasi yang hakiki
Era baru datang menyongsong
Persiapkan diri jangan sampai kosong
Jangan mimpidi siang hari
Patah tumbuh hilang berganti
Semangat bersimpuh tanpa henti
Untuk hidup yang lebih baik & hakiki
Perjuangan hidup terus disokong
selamat datang tahun 2010
Selamat maju jaya....

Kepada anda semua kami ucapkan
selamat pada kedatangan tahun baru dengan azam baru…

eeem langkah kanan nampaknya lah aku... thanks kongsi apa yang kamu tahu pada smua orang

Hezesuze said... Reply To This Comment

hepi new year dear..

Eazy Izzuddin said... Reply To This Comment

selamat tahun baru pojie!
=D