||| Tercari² |||

Thursday, December 3, 2009

1st Time Online Shopping...

Hi friends,

Sorry, for make you waiting for my entry today. It getting end of year 2009 and I'm damn busy right now. A lot of work to do. You now la kan!!! So, tak sempat nak shoping (nak jugak walaupun tengah dintis) asyik duduk depan PC buat keje jer. I was stressed for the last 2 days, window online shopping nih then tertarik pada 1 kedai online nih. He sells mostly "for him" outfits. Nama kedai Wear Ever U Like. Oleh sebab tak tahan sangat tengok baju yang cantik² dan unik, maka terus Pojie buat tempahan dan confirmed order. Semalam buat payment online dan hari nih pukul 11am dah sampai ke ofis Pojie...



Wahhh, hebat dan efisyen sangat. 1st time buat online shopping dan sangat berpuas ati. Delivery cepat, response pantas, baju cantik, sedap dipakai malah dengan 2 baju M size ngam² terletak atas badan Pojie (so siapa cakap Pojie gemuk? M size tau!). Harganya pulak memang affordable. Rekaan memang menarik. Thanks Eugene Foo. Nak tengok apa yang dah Pojie sambar?? Ini dia!!!



Ini dia baju² tuh. Maaf, model not included yer. Hehehe.. Love the material and the design is so cool! So, tanpa melengah²kan masa terus gi toilet dan mencuba sambil tayang² yang ofismate umpama seorang supermodel. Semua berkenan. Hehehe.. Dan oleh sebab pakaian arini macam serabut sebab dah lambat pergi kerja, mainsambar jer apa yang dapat dicapai tangan, maka Pojie terus pakai baju nih.



Amacam? Cantik kan? Lom tengok tuan punya dia pakai, lagi menyerlah. Kuikuikui.. Buat² tak nampak pada kedutan² yang ada sebab dalam ofis ni tiada seterika untuk menghilangkan kedutan di baju. Hehehe.. Pasni sudah plan nak sambar apa. Tengok ada cardigan hoodies tuh macam mengancam gak, bersedialah! Tapi sayangnya Pojie tak boleh nak beli sebarang seluar tanpa mencubanya, sebab mugong dan peha juga betis seperti "bunting padi" (ker bunting gajah??!). So sekarang tengah tunggu order perfume pulak yang dijangka sampai minggu depan.

Selamat membeli belah!!!

Online shopping:
Wear Ever U Like
Victoria Secret Heaven
Dunia Perfume
Sure Ori Perfume

P/S: Berura-ura mau buka kedai online juga. Masih memikirkan produk apa dan sedang mengumpul modal. Maybe sebagai langkah promosi, akan buat peraduan lagi :)

Love,

7 bicara yang baik hati...:

sI tEDI said... Reply To This Comment

aku selalu dah beli online pojie.

mula2 takut gak.. barang sampai ke tak.. ekekek

pastu kadang2 dalam tenet baju2 semua cantik.. bila dah sampai lain lak..

QieFLy si Dolce said... Reply To This Comment

hurm....mencik la pojie nie....heheeh

kita baru je plan nak belik baju tu tapi color putih hahhaha....

klu saiz m ko boleh pakai agak2 aku pown fit ker...body aku lebey kurang mcm RIZZ jer....

syaf said... Reply To This Comment

smart..stylo

farish H said... Reply To This Comment

tantek gak hehee

Mr.Homosapiensz said... Reply To This Comment

smart....mcm eksklusif jer...


** tengah tu leh wat mcm poket doraemon x?

Fatt Chin Choy said... Reply To This Comment

baju untuk pakcik2 takdak ka?
haha

燒餅油條Little Pig said... Reply To This Comment

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社