||| Tercari² |||

Wednesday, December 23, 2009

Debaran Anugerah Juara Lagu 2009



10 Januari 2010 bakal tiba tidak berapa lama lagi. 10 hari selepas dekad baru 2010 membuka tirai maka akan berlangsunglah anugerah berprestij di Malaysia. Artis² sedang bersiap sedia dengan konsep persembahan masing². Artis pilihan Pojie? Kalau anda Once Nation Emcee atau Jaclyn Victor, pastilah mereka. Tetapi terkandas awal² lagi. Jadi my favourite pastilah Stacy. Tapi sudah pasti genre yang akan menang adalah INDIE.. Erm, bercakap pasal Stacy, adakah Pojie akan membantu beliau di belakang pentas lagi seperti majlis² yang lalu bersama Romzi Nuchi? Jeng, jeng, jengg... Nantikan kemunculannya...

Erm, buat kawan² yang akan dapat tiket tuh, tolong reserve beberapa tiket untuk POjie dan kawan² yer. Andai Pojie duduk di belakang pentas, Pojie akan pastikan kawan² lain turut serta merasai kehangatan AJL kali ini di seat penonton. Ngeh³.. "Pojie, macam mana dengan percutian ke Pangkor Laut??". Oopps, proceed cuma akan balik awal sikit la kot dari perancangan..

Mode: Gumbira... Kaseh nak balik tak lama lagi.. Rindu Kaseh.

Love,

12 bicara yang baik hati...:

farish H said... Reply To This Comment

nak tiketttttttttt:(

Amir Rayyan said... Reply To This Comment

kalaulah dato siti bertanding..pasti meriah..apa pon opening nnti sure gempak by dato....

harap2 misha ada peluang menang...satu2nya senior yg bertanding...x pon lagu faizal tahir sangkut...konsep yg berbeza AJL 2010.....

Gempur undi dato siti 4 ABPBH....yezza...sempat promo...

mr.syazwan said... Reply To This Comment

FUUUYOOOO

keja belakang tabir tu...

jika anda memilih stacy..

hamba memilih MISHA OMAR..

heheheh

apa2 pun jgn lupa...

hamba nak TIKEEEEEEETTTT jugekk...

huhu

I am Karl said... Reply To This Comment

sudah pasti

karl mengharapkan kemenangan MISHA OMAR pd mlm AJL nnt

go MISHA! go MISHA!

Hazzy Ishak said... Reply To This Comment

tak tau nak sokong spe..huh!
btw, harap misha menang.heee

atty's said... Reply To This Comment

beshnya pojie dpt tiket..leh tgk live..

momguess said... Reply To This Comment

best nyer dpt tgk live

iva saionji said... Reply To This Comment

nak tiket jugak...huhuhuhuhuhu....

sI tEDI said... Reply To This Comment

tgk depan tibi

Eazy Izzuddin said... Reply To This Comment

layans dpn tv...
menunggu debaran nye...
xD

Fatt Chin Choy said... Reply To This Comment

aku x ada masa nak tgk kot
keje ler

QieFLy si Dolce said... Reply To This Comment

hahaha taw takper....tngok depan tv je kot....time tu tak dpt nak g pown...