||| Tercari² |||

Thursday, October 1, 2009

Last I.F.T.A.R wih Scicomers





Majlis berbuka puasa geng² opis lama.. Damn miss u guys!!! Thanks to lat for organize such a pleasent event. Hebat! Kami makan kat restoren Morocco! Best gak menu dia, tp tekak Melayu, tetap makanan Melayu jadi 1st choice! Dekorasi juga menarik, macam di rumah tau!

Terima kasih byk² buat semua yg sentiasa menghadirkan diri dalam majlis² perjumpaan spt ini. InsyAllah kita bertemu lagi masa open house sesaper yer.. Hehehe..


Love,

8 bicara yang baik hati...:

I am Karl said... Reply To This Comment

hahaha

masih lagi citer iftar kan...

nas said... Reply To This Comment

SELAMAT HARI RAYA POJIE...

Afzainizam said... Reply To This Comment

Salam raya en Pojie... dari kami http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/
jauhnya ko makan kat Morocco... emm macam rumah ye lah... tapi aku terpandang tiga orang baju hitam belang sedondon...iftar terakhir emmm taun depan ade lagi..

atty's said... Reply To This Comment

TAK SABAU NAK TGK GAMBAR RAYA ,,HEHEHHE ...

Ejay said... Reply To This Comment

rasanya kenal ngan salah sorg dlm gambar ni... hehe

Mohd said... Reply To This Comment

Sedapnya :) hehe

Eazy Izzuddin said... Reply To This Comment

selamat hari raya pojie...
x wat open house?
xD

farish H said... Reply To This Comment

wah sonoknyaaa