||| Tercari² |||

Friday, October 30, 2009

Tinggal 3 lagi!



Korang ingat x n3 Pojie pasal Remy?? Ada ingat x pasal 8 tiket wayang yg dia amanahkan pada Pojie utk jemput kwn² menyaksikan filem Michael Jackson; That Is It. Ingat x?? Xingat?? Sila KLIK. So skrg, cuma ada 3 tiket lagi yg tinggal. So, sila buat reservation sblm pukul 3pm hari ini yer. Sbb tontonan dia pada hari esok. Klo xde jugak, so Remy, Pojie akan ajak kwn² rapat Pojie jela ek. So, rugilah saper yg xmo join, xdpt hadiah khas dari Remy. I dah tau apa dia. Hoho, sori Remy, xthn nk tau apa dia, so Pojie unwrapped la. Xpe kann..

P/S: Ini kata nk buat sesi btemu peminat (a.k.a. reader), contest n bg hadiah segala. Remy yg buat xde respon inikan Pojie? Erm, lupakan!

Love,

7 bicara yang baik hati...:

aLeen aVriL said... Reply To This Comment

salam pojie....
aleen tlibat ke x nih...??
heheheee...

sajer nk bg reminder kat pojie..hahaha....

atty's said... Reply To This Comment

hehehe..kalo dekat nak gak ..tp sok bzios..bila lah nak ketemu ngn pojie lagi nie ..

farish H said... Reply To This Comment

sowi xdpt join.enjoy k:)

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said... Reply To This Comment

++ wah mesti best bertemu sahabat2 blog....++

QieFLy si Dolce said... Reply To This Comment

huhuhuhuh mcm best jer......

AzLaNDofGoSSiP!Nk said... Reply To This Comment

eeee bestnyer... kalo dekat nak jew! hehehe

||| PöJìé PööH ||| said... Reply To This Comment

Aleen;
Yess, kamu dah masuk dlm list dahh..

Atty;
Xpela len x yer Kty!

Farish;
Xpela len x la yer..

Yanie;
Kan..
Mmg best punn!

Qiefly;
Mmg best!
Ajak join xmau!

Azland;
Kamu duk jauh ker??