||| Tercari² |||

Wednesday, October 14, 2009

Pudu berwajah baru??!




Last week Pojie tpaksa bgegas blk ke Muar, ada family matter. Apa dia?? Rahsia daa.. Tp hint dia "NASI MINYAK". Hehehe.. Korang percaya x ini adalah Waiting Area yg baru di Puduraya.. Percayalah!!! Macam waiting area kat airport kann!!! Dgn aircond n wifi bagai.. Tp part nih jela yg impressed me so much. Lain²? Still at the same level expecially ngn traffic yg teruk, tempat mengambil n mnurunkan penumpang yg nan adoo...

P/S: Btol ker org (bloogger) ckp, blog yg bagus bukan blog yg ramai follower, tetapi blog yg byk respon utk setiap n3. Btol ker? So maksudnyer blog Pojie xckp bagus la kan.. Ramai follower pun tp yg komen sorang dua jer, sedey!


Love,

13 bicara yang baik hati...:

farish H said... Reply To This Comment

yeapp maybe kot blog yg byk respon.ishh da bkk ke puduraya tpt bru nih?:p bestnya de wifi!

aLeen aVriL said... Reply To This Comment

mcm xpcyer jer pudu da jdik lawo cengitu...

bia betik poji...
huhuu...alar...aleen balik bukan naik bus kat pudu...huhuhu...

ermm....tp asenye klu sajer nk pkai wifi kat pudu harus ler aleen lepak kat pudu...x gitu yeeeedak???

Mawar_berduri said... Reply To This Comment

memang banyak perubahan klau nak dibandingkan PUDURAYA dulu dengan sekarang ....sekarang ni selesa dan bersih :)

syaf said... Reply To This Comment

mo cam x caye jek..smart giloss

H.R PuTeRa YuSoFF said... Reply To This Comment

bg jai blog yg bagus blog yg mampu memberi kepuasan pada penulisnya.. jd semua blog bagus

sI tEDI said... Reply To This Comment

kalau macam ni nak tdo pudu pun x kesah. ekekekeekk

I am Karl said... Reply To This Comment

OMG

dh btahun2 x g

siyes impressive

khaL_eLLa said... Reply To This Comment

perghh... pudu kah itu?? nampak canggih... cool~~

iyllienaz said... Reply To This Comment

fuyoo..lawa betol pudu tu..dah lama xg situ..naseb baek pojie amek kan gambar..dpt gak tgok..thanx ek..

||| PöJìé PööH ||| said... Reply To This Comment

Farish;
Kan!

Aleen;
Iyer Aleen, percayalah!!

Mawar;
Kan, best kan!!

Syaf;
Mmg best la nih uols..

Putera;
Hahah.. thanks dear..

Tedi;
Ko jgn kata tido, nk berak kat sini pun bleh, toilet dia super bersih!

Karl;
Kan³..

Khal;
Mmg canggih da..

Iyllienaz;
No problem.. Mmg cool!

eazy said... Reply To This Comment

pojie.
klu gini best ar lepak pudu jew
boleh layan wife semedang.haha

||| PöJìé PööH ||| said... Reply To This Comment

Eazy;
Boleh jer..
Jgn kata semedang, bermedang² pun boleh tau!

Adie Waridi said... Reply To This Comment

adie memng tahu pasal perubahan baru tuk puduraya..but adie ingat belum lagi siap...nampak sgt lama tak balik naik bus .huhuhu...nak kena jengah ni...adie minat anything bout building...sulu nak jadi arkitek...tapi blajar engineering..tapi jadi lain..huhuhuhu