||| Tercari² |||

Thursday, October 22, 2009

Sharing is Caring II



Hari nih agak suram, suam² kuku dan dingin sket.. Keje pun xbyk, mood pun xmenentu so layan la FB n beberapa website/ blog. So Pojie nk share la 4 website yg menarik utk dikongsikan bersama teman² di luar sana.. 1 website kesihatan n workout utk mendapatkan 6 pack dan lagi 1 pasal movie² dan lg 2 agak berat sikit iaitu kisah Dajjal. So let's terjah!

1. I Want Six Pack Abs
http://www.iwantsixpackabs.com/abs.html



So far, Pojie dah baca kandungan website nih n tgh planning nk buat starting from next mth. So, Pojie xmo omong² kosong, tp ini kenyataan. Pojie kene kuat semangat n xleh nk hangat² tahi ayam kali ini. Hope u guys support me. So selama bulan depan hingga menjelang besday Pojie, tiada sebarang gambar yg memaparkan tubuh dan wajah Pojie. Ada pun maybe sipi², side² jela kot. Ini agar Pojie dpt buat surprise kat kwn² apabila buat comeback kelak. Sure korang rindu nti.. **matilerr feeling!

2. Pereka Cerita
http://ceritadimataku.blogspot.com/



Blog nih byk membuat ulasan tentang filem² di pawagam dan drama yg ditontoni beliau (walaupun tidak sebanyak Ajami Hashim). Tp apa yg membuatkan Pojie tertarik dgn blog nih apabila 1 n3 dia mengisahkan perihal Dajjal.

3. The Arrival
http://arrivalofdajjal.blogspot.com/



Blog nih Pojie dapat dari blog Pereka Cerita tuh. So far byk sgt informasi pasal Dajjal Al-Masih nih. Tentang manusia² (a.k.a konco²) Dajjal, Israel, Yahudi dan macam² lagi la.. So bagus utk bacaan anda, utk direnung²kan bersama..

4. ILuvIslam.com
http://www.iluvislam.com/v1/forum/viewthread.php?forum_id=78&thread_id=14434&rowstart=0



Actually ramai dah tau pasal website berbentuk forum keIslaman nih. Cuma apa yg Pojie nk share ngn kawan² adalah kisah² The Arrival of Dajjal yg ada dalam bentuk clip video yg bagus ditonton oleh kawan² sekalian. Pojie pun tgh download 1 persatu gak nih. Ada byk gak info. So sila lah terjah yer.. Lg bagus andai dapat disebar²kan ke sekalian umat Islam.. Agar menjadi 1 peringatan utk kita semua, bahawasanya, "masa" itu semakin hampir dgn kita. Nauzubillah...

Happy Reading!

Love,

5 bicara yang baik hati...:

QieFLy si Dolce said... Reply To This Comment

hurmmmm besh3

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said... Reply To This Comment

thanks berkongsi dengan rakan2 blog

=D

syaf said... Reply To This Comment

aku tengah view blog2 tersebut..
sangt menarik ler isu2 yg diperkatekan..i like
thanks yer

farish H said... Reply To This Comment

best ni

||| PöJìé PööH ||| said... Reply To This Comment

Qiefly;
Besh kan!!

Yanie;
Sharing is caring kann!

Syaf;
U r welcome!

Farish;
Mmg best pun..