||| Tercari² |||

Thursday, October 29, 2009

Cam FANTET!!!


Ku sangkakan panas sampai ke petang,
Rupanya hujan di tengah hari...

Eiii, cam haremmmm tau my hp skrg nih. Cam hanjenggg sgt! Hari² kasi cacimaki sama ini hp. Sbb apa?? Sbb dia byk sgt bw masalah sama Pojie. Kurang dari 1thn pakai sudah beratus duit Pojie abes.. La nih dah genap 1thn, dia buat pasal lagi. Kasi hang xsudah², kasi padam masa tgh call or SMS. Apa pasatt?? Mau sambut anniversary bsama Pojie dgn membaling dia ke dalam loji Indah Water kah??! Ker dia soh Pojie cari pengganti cepat² sbb dia mau kojol xlama lg?? Ohhh, mana duit aku nk cekau??!! Dah ler tgh sesak skrg nih, sila buat hal time² aku byk duit, leh terus aku angkat hp baru n baling kamu dalam lombong! Eerrrghh!! Stress skrg nih stress!

P/S: Ada sesiapa mau hadiahkan Pojie hp baru?? Remy dah der hp baru, Kak Heze ada hp baru, Pojie bila lagi?? Huhuhu..

Love,

14 bicara yang baik hati...:

sI tEDI said... Reply To This Comment

beli baru je !

Hazzy Ishak said... Reply To This Comment

hp tu majuk kat pojie...beli baru ja

syaf said... Reply To This Comment

ok what dri aku yg kehilangan terus hp nie...heheh

joegrimjow said... Reply To This Comment

beli iphone poojie

momguess said... Reply To This Comment

fuhhhhhh
aku memahami perasaan mu yang oiii
aku lagik lah
skg pakai hp anak
sobsobsob
sabar dik
kang kalo ader duit lebih kite g beli hp yg paling cangih skali
lalalala

luv...

iva saionji said... Reply To This Comment

sabar pojie...dugaan nie...iva punya phone pon kadang2 wat hal...

zubair.. said... Reply To This Comment

beb..salam..hp neh memg x tahn bro...aku paki 4 bulan je..dh rosak..zitron kot..software rosak kte nye....last dh 3 mgu dorg kte dh x ble repair..memg membare....so conclusion die...hnset bru la..muahahaha

Hezesuze said... Reply To This Comment

tu kalo da byk kali hp tu wat hal....so let go jeler....wat smntara waktu beli je hp murah...lam RM100 pn da ade....

kalo da cukup duit t beli je yg lebih canggih....yg penting hp tu bleh wat call n pick call jek kan...

p/s alah akak dpt hp baru pn coz hp lama masuk jmban....hehe

Eazy Izzuddin said... Reply To This Comment

beli br je lorh
nokia better
hehe
xD

Dr. Darren said... Reply To This Comment

hp sony yg jenis k850i nih mmg byk bug.. kalau u nk htr repair u suruh diorg update sistem/ software hp tuh. kalau x dier asyik off then xnk start langsung. hp nih actually bkn dipanggil mobile phone tp camera phone sbb dier lbh fokus kat kecanggihan camera 5mp dier berbanding function sbnr hp. so dier excellent kat camera jer. gud luck!

atty's said... Reply To This Comment

kty nya hp pun cenggitu ar k850.rosak..huhuhuh..mencik..

farish H said... Reply To This Comment

ssh function hp ni..trade in laa

AzLaNDofGoSSiP!Nk said... Reply To This Comment

gne hp yg ada torchlight jer uols! hehehehe

||| PöJìé PööH ||| said... Reply To This Comment

Tedi;
Uiks, byk duit aku!
Hahaha..

Hazzy;
Bak mai pinjam duit..
Ngee..

Syaf;
Hg lg teruk kan..
Sabaq naa..

Joe;
Belikan leh, kata byk duit.
Hhehe..

Momguess;
Hahaha, sian anak akak dah kene pau hp oleh ibu dia..
Wakakak!

Iva;
Kann!
saborrr jela..

Zubair;
Itulah sumer ckp mcm tuh..
Dulu masa nk amik xde plak org nasihat, dah jadik camni, barulah org nk bilang..
Huhuhu..

Hezesuze;
Kann, tgok ler cene kak oi..

Eazy;
Kan², NOKIA better kan!
Tp sound n kamera cam xbeh plak!

Dr Darren;
Haah, mmg pun..
Kamera jer meletop, lain² hampeh!

Atty;
Iyer ker?
Sabor la yer Kty nasib kiter serupa..

Farish;
Alahai, trade in ker?
Nk pakai duit gak tuh yang..

Azland;
Hahaha.. Xmauu!