||| Tercari² |||

Tuesday, October 20, 2009

Meeting ma BRO - Lee Ah Zeem


Introducing.. Lee Ah Zeem!!

Last weekend Pojie berjumpa sama salah sorang hantu FB, merangkap abg (angkat) Pojie yg datang dair Kota Bharu jauhnyerrr! Namanyerr Lee Ah Zeem (bukan nama sebenar, tetapi nama FB). Dtg sini semata² utk bjumpa sama adik comel dia nih.. **matilerrr feeling! Hehehe, itu adalah salah 1 agenda lorr.. Actually dia datang KL nih sbb dia ada keje yg perlu dijalankan di KL sampai Selasa (hari ni). So, dah alang² tuh dia jumpa la teman² rapat dia tmasuk la Pojie. Alahai, kecik comel jer abg aku nih (abg paling kecik dlm idup Pojie). Huhuhu..

So far dia sgt baik n fun! Siap la belanja Pojie n Zull makan J.CO. Donuts. 1st time makan nih ok. Thanks Abg Lee (maaf xsempat nk prepare apa² for u). Pas lepak² kat Pavillion, Pojie angkut dia gi open house Jojie kat Ampang.. Will update about it later.. Apa² pun tq sooo much for being my coolest n bestest abg n ever!! I love youuuuu!!!!


Ohhh, aku kelihatan semakin gumiks di situ. Abaikan sajer yerr.. Hehehe..

Nah, lagu nih khas buat abg. Xsangka sore mat rock, nyanyi lagu Awie, suker jugak layan lagu CT yer, lagu dari Lantera Timur lagik. Clust!!! Now, terimalah...



Adik sayang abanggg!!!!

Love,

8 bicara yang baik hati...:

farish H said... Reply To This Comment

emmm;)

momguess said... Reply To This Comment

akak sayang adik
ahakssss

aMir RaYYaN said... Reply To This Comment

:)....happy nye dia....

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said... Reply To This Comment

acu yanie pun nak sayang abang gak.

bleh?

hehhehhee

Hezesuze said... Reply To This Comment

akak pong sayang same adik...huhuhuhu

joegrimjow said... Reply To This Comment

bnyak btoi kamo jumpe org ya poojie

Liey Azim said... Reply To This Comment

mcm di hargai..huhuhu.. tq dik.. love u 2...

||| PöJìé PööH ||| said... Reply To This Comment

Farish;
Knp? Jeles ek??

Momguess;
Sayang akak jugak!!

Amir;
Yerr happy sgt!

Yanie;
Wahhh, dah ramai abg kann!

Heze;
Adik pun sayang sama akak!

Joe;
Haah, selebriti nk buat cemana kann!

Liey;
Love u too abg!