||| Tercari² |||

Thursday, October 15, 2009

Aku GEMUK, aku HODOH, apa kau kisah??!



Sekurang²nya aku xperlu amik suntikan vitamin C bagai utk kulit leboh ploless n cantik, xperlu amik ice segala utk kelihatan kurus sentiasa. I am proud to be myself.. I am what I am! Aku xpernah nk kutuk fizikal kau, kau jgn nk kutuk perihal aku diri. Aku xpnh mintak ko belikan aku JD5. Aku xpnh kutuk ko berangan model walhal diri tuh tinggi pun xcukup, kulit putih pucat feeling tanned! Kau ckp muka aku edit? Sorry, it just natural, I'm photogenic, they way I look is gifted. Xperlu nk edit² mcm u! So just shut ur f**ckin mouth b**ch! Xsuka la pagi² lg tetiba org dah caras pasal badan aku. Yess, aku gemuk sbb aku suker makan. Sumer makan adalah sedap pada aku. Yess!! Tp aku bukan mintak duit kau pun utk makan! Hoh, whatever la kan! Pepagi dah buat aku hangen. Aku jawab lite² jer tanda protes. Jgn buat aku keluarkan kata² lazer!

P/S: Maaf kawan². Kdg² bila kita senyap jer org pk kita leh terima kutukan. Tp dah bkali², lebih² di pagi hari, lari mood tau! Yg badan cantik, kurus senang ckp, ignore jela! Meh sini jadi anak gajah cam Pojie meh! 1 keburukan Pojie, klo pagi² mood dah lari, mmg mood tuh akan lari utk 1 hari dan ok blk esok pagi, sesiapa yg menegur xkene tempat, siap la!

Love,

15 bicara yang baik hati...:

syaf said... Reply To This Comment

tudia carutan berbisa dri pojie,,
aku pon paham peasaan ko pojie, dulu time2 zaman aku jadi "anak gajah" pown tewuk gak kene carot...

bagi mereke yg mengutuk 2, biakan jek..skung ni lawa ler, tengok besok dah kawen besok 2 kali gande anak gajah gak besau nye kan...

ko reeleks jek,...bangge dengan tubuh badan yg ade..cute ape....bukan x tomey, tomey...

Aqmal Arista said... Reply To This Comment

saya kisah!!!


sebab nak gak gemuk...
asyik kurus je...
telan pape pun tak kembang2 gak badan ni...
kadang2 kurus pun org dok ngata...

sabau ya pojie..
sebab org yg banyak bersabar ni lagi "chanteq"...

ahaks!

farish H said... Reply To This Comment

spechless..

eazy said... Reply To This Comment

pojie.
relaxs sajo.
org2 ni biase aje tak puas ati ngan kite

H.R PuTeRa YuSoFF said... Reply To This Comment

jgn bg can bang..
carah sehabis baik..
hehehe

aMir RaYYaN said... Reply To This Comment

setuju dgn pojie.....:)

Hazzy Ishak said... Reply To This Comment

kalau ad je orang nak cari pasal
maknanya dia JEALOUS...

edan coba said... Reply To This Comment

Heyyyy!!!! Pooh!!!
Rileks!!!!!!
Alaaaaa small matter jer!
Aisey... badan besar jer bukannya masalah besar pon! KOLOT lah sape yg nk petikai2 benda2 cm ni... May be org tu X DER KEJE!! So Otak telebih jalannnnnnnnn!!
Ahahahhaa!!
Smile Alwayz Pooh! Ucap jer Alhamdulillah.. terus Pahala die Pooh dapat! :D

eQbalzack said... Reply To This Comment

hhmm...kalau abg eq laa...persetankan apa org nak cakap! gemok2 pun tetap ada org sayang...oppss!

Hezesuze said... Reply To This Comment

tu bkn gemuk arrr tu gebus uols...bdn gebus kan ramai org jeles...sbb tu arr dowang xsenang ngan org bdn gebus ni...

like akak gonjeng arr..gebus selalu...ahaks!

Mawar_berduri said... Reply To This Comment

huhu...sabo ye...pekak kan telinga...ala..kalau gemuk boleh kurus...tak pe ..lagi pun kiot what? ala..cakap kat orang tu ...

kalau orang nak bagi hadiah...

nak teddy bear yang gebu atau nak barbie doll?

sure orang suke teddy bear kan ? huhu

joegrimjow said... Reply To This Comment

poojiee

nak kurus tanyeku bgaimana
huhu

||| PöJìé PööH ||| said... Reply To This Comment

Syaf;
Kann!!
Aku mmg tomei punn.
**matilerr feelinG!

Aqmal;
Amboiii "chanteq" ko tu double meaning sgt kann..
Ko caras aku ek??
Siap!

Farish;
Hah, pulak da..

Eazy;
Kann..
Lantak pi la kan!

Putera;
Hahah, meh sini tolong abg caras blk!

Amir;
Yesszaa!

Edan;
Alhmdulillah..
Heheh..

eQ;
Ooppsss, sapa tuh yg syg??
Hehehe..

Hezesuze;
Hahaha, gebus = cute kan kak!

Mawar;
Teddy bear yg gebus cam POjie ker??
**larekkk

Joe;
Iyerr??
How??

iyllienaz said... Reply To This Comment

pojie..sabar la..jgn amek peduli dgn kata2 org yg dengki2 n jeles2 tu..

||| PöJìé PööH ||| said... Reply To This Comment

iyllienaz;
Kann!
Biar lah!